דילוג לתוכן

המלצות על סוכן ביטוח לצורך הפחתת דמי ניהול בפנסיה

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    5 פוסטים
    194 צפיות
    fishelF
    @חופש-כלכלי כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: @fishel כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: ביטוח דירה מחריג מלחמה וטרור ואין פיצוי אחר? לא...
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    260 צפיות
    ג
    @נפש-יהודי כתב בדמי ניהול והאם חייב סוכן פנסיה: הפרשה של של 700 כולל מעסיק?
  • 3 הצבעות
    43 פוסטים
    624 צפיות
    צ
    @אבי-ר. צודק, מדדים זה סיכון גבוה בהגדרה. אבל בפועל בחיסכון לכל ילד זה מחולק בשמות הללו, מסלול בסיכון מוגבר, מסלול בסיכון בינוני, מסלול בסיכון מועט, מסלול הלכה. ואילו בשאר המוצרים הפנסיוניים יש הרבה מסלולים והרבה שמות, ולא משתמשים בשמות של המסלולים בחל"י. והמסלולים שנקראים מסלול בסיכון מוגבר בחיסכון לכל ילד הניבו תשואה גבוהה, יותר משאר המסלולים של מניות במוצרים הפנסיוניים. [לא בדקתי כרגע, זה מתוך הזיכרון].
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    509 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.
  • 5 הצבעות
    11 פוסטים
    774 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @דוד-גולדברג הלוואי שזה היה אכן כך. בפועל מי שמתמקח - מקבל ומי שלא מתמקח - משלם! לא משנה מה גובה הפנסיה שלו.