דילוג לתוכן

המלצות על סוכן ביטוח לצורך הפחתת דמי ניהול בפנסיה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    17 פוסטים
    274 צפיות
    צ
    @איש-קיש מסלול עוקב מדדי מניות של אלטשולר שחם הוא חצי סנופי וחצי נאסד"ק 100. אבל גם בהראל ומגדל מי שישים חצי בעוקב מדדי מניות וחצי בסנופי, הוא בעצם נותן משקל יתר לנאסד"ק 100. לא חייבים חצי חצי, אפשר גם 40/60 וכד'.
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    161 צפיות
    H
    @רואה-את-הנולד כתב בהורים יקרים - השיעור החשוב באמת לא נלמד בכיתה: אם ילמדו בכיתות יהיה בדור הבא מי שילמד בבית, אולי. למה
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    304 צפיות
    ג
    @נפש-יהודי כתב בדמי ניהול והאם חייב סוכן פנסיה: הפרשה של של 700 כולל מעסיק?
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    537 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.
  • כמה משלמים דמי ניהול?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    666 צפיות
    צ
    @אנונימי2 בעיקרון כן, אבל כל דבר תלוי בהתאם לגובה הפקדות וצבירה, אם תציינו את הנתונים נוכל לדעת יותר טוב. פנסיה מקיפה זה פנסיה רגילה, פנסיה כללית או משלימה זה בד"כ למי שמשתכר סכום הרבה יותר גבוה. נראה לי ש @רחל-עומסי כתבה ע"ז פוסט כאן באתר.