דילוג לתוכן

המלצות על סוכן ביטוח לצורך הפחתת דמי ניהול בפנסיה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    14 פוסטים
    229 צפיות
    צ
    @אנונימי2 כתב במסלולים מומלצים לקרן השתלמות לטווח ארוך: קיבלתי 0.8 זה יקר אבל עם הזמן ניתן להוריד קיבלת 0.8 כי פתחת במיטב. הראל עוקב מדדי מניות השתלמות זה נאסדאק חשוף למטח ? כן
  • 2 הצבעות
    13 פוסטים
    273 צפיות
    צ
    @אנונימי2 אולי קודם תשאל את הרב שלך - אם יש לך. לגבי חיסכון לכל ילד, אמנם ציינתי במדריך שלי שמסלולי סיכון מוגבר באמת השיגו תשואה ממש יפה. אבל כמדומני שבשאר המוצרים הפנסיוניים הם לא השיגו את התשואה הזאת, אז באמת אין כ"כ אינדקציה לנחש האם הם ימשיכו להכות את המדד. ולכן יש מצב שמסלול הלכה הוא עדיין עדיף, אבל זו בהחלט שאלה שאני לא יודע מה לומר.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    243 צפיות
    כ
    @סייעתא-דשמיא אני קיבלתי את זה עכשיו בהראל דרך הייטק ביטוח. (אם מישהו השיג במיטב בפחות מ0.7 אשמח לדעת.)
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    95 צפיות
    צ
    @הקול-השפוי יש הבדלים קטנים בין פנסיה לקרן השתלמות, לא יודע למה, אבל כך מופיע באתר. בפנסיה: במסלול S&P500 שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 70.57% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 72.61% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 67.35% לתשומת לב: יש למיטב דש מסלול שנקרא קימות שהוא S&P500 מגודר מט"ח שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 68.34% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 3.36% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 68.34% ודרך אגב: גם מסלול עוקב מדדי מניות של מיטב דש הוא מגודר מט"ח שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 69.68% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 3.87% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 65.82% במסלול הלכה שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 45.22% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 16.03% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 39.03% תוכל לראות את זה כאן https://www.meitav.co.il/provident_pension/pension_reports/ בקרן השתלמות: מסלול S&P500 שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 99.5% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 99.5% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 94.96% מסלול קימות שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 97.74% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 4.8% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 97.74% מסלול עוקב מדדי מניות שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 97.91% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 5.44% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 92.49% מסלול הלכה שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 47.11% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 16.23% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 39.19% תוכל לראות את זה כאן https://www.meitav.co.il/provident_pension/keren_hishtalmut_report/ אין לי מושג האם הנתונים שמופיעים באתר מעודכנים.
  • מתי לא כדאי להתמקח?

הועבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות דמי ניהול
    13
    5 הצבעות
    13 פוסטים
    508 צפיות
    צ
    מה זה נקרא רופאים המקובלים על ביטו"ל? מי והיכן הם?