דילוג לתוכן

המלצות על סוכן ביטוח לצורך הפחתת דמי ניהול בפנסיה

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    רחל עומסיר
    שתי קרנות כספיות כשרות חדשות עם דמי ניהול מוזלים בימים האחרונים הוכרזו שתי קרנות חדשות עם דמי ניהול נמוכים במיוחד: קרן כספית שקלית כשרה של חברת איילון מספר הקרן 5142252 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 11.3 קרן כספית שקלית כשרה של קסם מספר הקרן 5142377 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 12.3 ברוב המקרים לא כדאי למהר ולבצע מעבר מקרן קיימת רק בגלל ירידה קטנה בדמי הניהול. מעבר כזה עלול ליצור אירוע מס ולכן לעיתים עדיף להשאיר את ההשקעה הקיימת כפי שהיא. לעומת זאת, עבור כספים חדשים שמופקדים מהיום והלאה בהחלט ניתן לשקול להפקיד לקרן הזולה יותר, במיוחד כאשר מדובר במוצר דומה שמטרתו שמירת ערך הכסף לטווח קצר. קרן כספית יכולה להיות פתרון נוח לניהול כסף לטווח קצר, אך היא אינה תחליף לתוכנית השקעה מסודרת לטווח הארוך. המידע באדיבות דניאל נבון מ-Tradingl.
  • 2 הצבעות
    13 פוסטים
    630 צפיות
    צ
    @אנונימי2 אולי קודם תשאל את הרב שלך - אם יש לך. לגבי חיסכון לכל ילד, אמנם ציינתי במדריך שלי שמסלולי סיכון מוגבר באמת השיגו תשואה ממש יפה. אבל כמדומני שבשאר המוצרים הפנסיוניים הם לא השיגו את התשואה הזאת, אז באמת אין כ"כ אינדקציה לנחש האם הם ימשיכו להכות את המדד. ולכן יש מצב שמסלול הלכה הוא עדיין עדיף, אבל זו בהחלט שאלה שאני לא יודע מה לומר.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    550 צפיות
    כ
    @סייעתא-דשמיא אני קיבלתי את זה עכשיו בהראל דרך הייטק ביטוח. (אם מישהו השיג במיטב בפחות מ0.7 אשמח לדעת.)
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    662 צפיות
    שמיל שמילש
    אין טעם להאריך במקום שהאריכו בו רבים אך בגדול ההשקעה במדדים לא באמת חשופה לשער הדולר https://www.hasolidit.com/kehila/threads/ריכוז-כל-הפוסטים-בנושא-גידור-מט-ח-וסיכון-מט-ח.5393/
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    595 צפיות
    רחל עומסיר
    מעל 50 עובדים אין צורך בטופס הצטרפות ואם העובד לא הצטרף המעסיק יכול לצרף אותו אוטומטית בהתאם לספרת הביקורת. פחות מ-50 עובדים לאחת מ-4 הקרנות ללא צורך בטפסי הצטרפות. קרנות פנסיה ברירת מחדל אינם מחייבות שאלון בריאות וחיתום רפואי בהצטרפות חדשה גם כשכיר.