דילוג לתוכן

המאבק על קרית גת מערב חוזר לכותרות! כל הפרטים!

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    3 פוסטים
    66 צפיות
    ישעיהוי
    מזדהה עם כל מילה , מה שגם הכעיס אותי זה ששאלתי מתווך אחד מה המחיר כולל תיווך אז הוא עונה לי, קודם נדבר על מחיר הדירה אם התיווך נסתדדר אח"כ, זה "קטנות" . תגיד לי בשביל אברך שכמעט לא סוגר את החודש, שלושים וחמש אלף שקל זה קטנות?! ויותר מכך הרי בסוף כולם מכניסים את זה למשכנתא, ואחרי כל הריביות זה יוצא פי שתיים או שלוש מהסכום המקורי ? ואתם יכולים להסביר לי מה המתווך עוזר לי ?? הוא יישב איתי ברכב ואני ראיתי איך שהוא מדפדף ב"יד שתיים " אני גם יכול לעשות את זה , אשמח אם ימצאו פתרון לענין בדחיפות
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    169 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @אבינדב-הכהן אכן הרבה לקוחות עושים את זה. על הנייר אמור להספיק 1000-1500 ש''ח לחודש. למעשה- בכל השקעה שהיא צריך לפחות 2000 ש''ח בחודש. אם רוצים לרכוש השקעה 'חכמה' עם פוטנציאל ממשי להתקדמות, צריך להשקיע יותר כסף בחודש. ככל שיש לכם יותר זמן עד נישואי הילדים- אתם יכולים לרכוש השקעה גם פשוטה כי זמן בנדל''ן לאורך זמן משמעותי מאוד. כחלק מהבדיקה של הנתונים האישיים שלכם, צריך גם לבדוק אילו נזקים ועלויות נלוות יש לכם מרכישת דירה שניה.
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    184 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    599 צפיות
    מזומניםמ
    @משהמשה @משהמשה כתב בהצעת חוק: מענקים לרכישת דירה ראשונה בירושלים: ועוד יותר כואב ששר שמתפטר ובוודאי ראה מתפקידו כשר כמה דברים שדרושים תיקון, ובמקום להעלות דברים רציניים כהצעות חוק. הוא מניף דגל של משהו שהוא מאוד מאמין בו, והציבור שבחר בו מאוד רוצה אותו הוא הוא בדיוווווק העניין לצערינו...
  • דרום [אופקים-נתיבות]

הועבר נדל"ן ומשכנתאות פתרונות דיור
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    3k צפיות
    בית שמשב
    @איש-צדיק אם זה מיועד להשקעה יכול להיות שכדאי לשקול קניית דירה באזור פחות חדש (כמו אזור קריית מנחם בגין מה שנקרא "מערב ישן" רח' הרב צבאן/תאנה/רימון/תקומה) דירת 4 חד' תעלה לך באזור ה1,200,000 ש"ח ותקבל שכירות של 3,800 בעוד שבאזורים החדשים דירת 4 חד' תעלה 1,400,000 והשכירות שתקבל באזור ה4,200. כלומר הפרש של 200,000 ש"ח בקניה ובתשואה מהשכירות ההפרש לא כ"כ גדול -500 ש"ח בחודש בערך. נכון שיש גם את עליית ערך הדירה אבל 2 מתווכים מנתיבות טענו לי שאין הפרשי ביקוש ולכן גם ההפרש בעליית ערך היא לא משמעותית. קח את הדברים כנקודה למחשבה תבדוק את הנתונים בעצמך ותגיע למסקנות... בהצלחה! נ.ב. זה בהחלט צעד חכם להשקיע היום בנתיבות היא מתפתחת בקצב מסחרר אתה יכול כבר היום למצוא שם כל חנות חרדית שתמצא בגאולה/ר"ע, וקהילות בני תורה ישיבתיות שהולכות וגדלות מיום ליום. נראה שהיא הולכת בכיוון מצוין ממש, קח את זה גם בחשבון שאם תצטרך לגור שם בעתיד זה בכלל לא נורא.