דילוג לתוכן

מחפש מסלול נאסדק בקרן השתלמות במיטב או הראל יש למשיהו מושג תחת איזה קטגוריה?

שוק ההון והשקעות
3 2 7 3

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    69 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    כתב בסקר: מה דורש יותר טרחה שוק ההון או נדל"ן?: @משהמשה חושב שהאסטרטגיה היחידה היא לחסוך כל חודש סכום יפה @אפ_על_פי_כן נראה שזה נכון גם במקרה שלך… בעז״ה שתצליח בזה
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    236 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    171 צפיות
    רואה את הנולדר
    @שמואל לאורך השנה האחרונה היה הרבה דיונים על האיזון האקטוארי בחברות הביטוח השונות בגלל המלחמה היה להראל איזון שלילי והעולם התחלק בין אנשים שאמרו שצריך לברוח משם ולעבור לחברה אחרת לבין אנשים שאמרו שחברות הביטוח יודעות להתמודד ולאזן את האיזון האקטוארי ועכשיו התפרסם דוח שהראל שהיו במקום נמוך קפצו והם במצב מצויין עכשיו
  • יש לי נוסחא

שוק ההון והשקעות
    26
    2 הצבעות
    26 פוסטים
    775 צפיות
    צופה ומביטצ
    @אילפא לפי מיטב ידיעתי, אין שום קשר בין ההכנסות לבין הטבת מס, עצם זה שיש לך עוסק זעיר/פטור/מורשה, גם אם אין לו שום הכנסה אתה זכאי להפקיד כל שנה עד התקרה המותרת בחוק לקרן השתלמות ולמשוך בבוא הזמן ללא מס רווחי הון.
  • כיסוי משכנתא או השקעה בקופת גמל?

שוק ההון והשקעות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    305 צפיות
    צ
    @איש-אחד שאלה זו שאלו את אבנר סטפק ביום ראשון בב"ב, והוא ענה שאם המשכנתא נלקחה מלפני כמה שנים ומעלה, בזמן שהיו משכנתאות טובות, אז ודאי שהתשובה להשקיע את הכסף. ואם המשכנתא נלקחה בקופה האחרונה, זה תלוי מה תמהילי המשכנתא, וברוב המסלולים התשובה תהיה שעדיף להשקיע את זה ולא לכסות את המשכנתא.