דילוג לתוכן

מאזן ההגירה השלילי והשפעתו על שוק הדיור בישראל

נדל"ן ומשכנתאות
13 7 235 7

נושאים מוצעים

• התייעצות על מימון בקבוצת רכישה

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    68 צפיות
    אבריימיא
    חבר שלי רכש דירה בקבוצת רכישה, וצריך לשלם כעת עוד 400 אל"ש. גוף המימון מציע הלוואה של הסכום עם ריבית של פריים + משהו (שיוצא כמעט 8 אחוז). משהו הציע לו לקחת הלוואה מבנקים (אשראי ברגע או משהו כזה) עם פחות ריבית, אבל יועץ משכנתאות אמר לו שהבנק לא יכיר בזה בסוף התהליך. משהו יכול לייעץ מה כדאי?
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    1k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    423 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @יוסי-אוסטר יוסי אם אתה כותב את זה כבר ניתן לסמוך על זה!
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    216 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/
  • קובץ גליונות על הפריפריה

נדל"ן ומשכנתאות פריפריה
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    298 צפיות
    ש
    אפנה בזאת לבעל ידע שיהיה לי לעזר, כיצד לפתור את הבעיה שכתב @שבתי-בבית-ה , אציין שאין סימון של נטפרי בעת העלאת הקבצים, וגם הקבצים 'החלקים' - במקור הם עמודי צבע ולא טקסט שחור לבן אולי זה קשור לזה? וכן אחרי ההורדה למחשב זה מראה את כל הדפים, ואילו כמו שטען @שבתי-בבית-ה כשמעלים את הקובץ לפורום הזה זה מתעוררת לה הבעיה הנ"ל.