למה בנק ישראל לא מתערב בשער הדולר? והאם השער הזה מקרב הורדת ריבית נוספת?
-
@אלחנן-EBA ברוך הבא לפורום

זה אתה? @EBA המקורי, התותח מרכבים זה לזה ומתמחים?!!!!
א"כ ממש מרגש לראות אותך כאן!! (וגם אם לא...)
-
החודש המדד עלה ב1.2
זה היה מעל התחזיות?
מה התחזיות לגבי הורדת הריבית בסוף החודש? -
אבל טראמפ מאד לא יאהב את זה
לא נראה לי שלנגיד יש איזה סנטימנט לטראמפ עם כל הכבוד..................
-
החודש המדד עלה ב1.2
זה היה מעל התחזיות?
מה התחזיות לגבי הורדת הריבית בסוף החודש? -
אז מה למעשה, מה התחזיות אומרות לגבי הורדת ריבית בסוף החודש?
-
היום פורסם שהבנק התערב וקנה 800 מליון דולר בימים האחרונים.
ולכן הדולר התחזק בימים אלו (ולא כמו שחשבו שזה קשור רק בהצהרת הנגיד שיורד את הריבית בהמשך והירידות בשוק המניות האמריקי)
האם התערבות זו מרחיקה את הכוונה להורדת הריבית שעליה הצהיר הנגיד או שדווקא מוכיח שהמצב כ"כ גרוע שנקטו בצד כזה אז כ"ש שירצו להשתמש בכלי הריבית ג"כ.
אשמח לשמוע אם יש לכם מידע -
אני חושב שהאפשרות השניה , הראל פרסמו סקירה שבוע שעבר , בה הם חוזים עוד הורדה של רבע אחוז במהלך השנה הקרובה
-
אני חושב שהאפשרות השניה , הראל פרסמו סקירה שבוע שעבר , בה הם חוזים עוד הורדה של רבע אחוז במהלך השנה הקרובה
@דוד-בן-זיקרי
נכון,
אך כאמור שבוע שעבר היה לפני "היום"
היום המדד בארה"ב יכול לשנות את זה. -
בנוסף להנ"ל נראה לי שכעת מתרחשים עוד כמה "דברים קטנים" שמשנים קצת את המצב...
-
@דוד-בן-זיקרי
נכון,
אך כאמור שבוע שעבר היה לפני "היום"
היום המדד בארה"ב יכול לשנות את זה.@חיסכון-לחתונה זה לא נראה לי ככה למרות שבארצות הברית יש אינפלציה ודוח משרות מאוד טוב , לכאורה זה לא משפיע כרגע עלינו , יותר משפיע עלינו מלחמה וחוסר הוודאות .
-
לפי מה שהבנתי הקניית דולרים שלו היא לא באמת משמועתית לשוק
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות