דילוג לתוכן

האם יש לחשוש לירידת הדולר

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    22 פוסטים
    208 צפיות
    ש
    @השתדלות בקרן כספית הכי זול בבנק יש גופי השקעות שגם נותנים אותם עמלות וד״נ הד״נ מאוד נמוכים [image: 1770018710154-img_0050.jpeg]
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    70 צפיות
    ח
    מצורף שני סקירות בנושא מהיום האחרון. וזה כמובן ללא חשבון של נפילת המשטר באירן שיכול להרים את השוק והשקל לגובה שלא נראה... https://www.funder.co.il/article/193697 https://www.funder.co.il/article/193701
  • 7 הצבעות
    149 פוסטים
    1k צפיות
    אבי ר.א
    @מ.ר.-דרור כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: (גם בעקבות תקופה ארוכה של גרייס בהתחלה) גרייס מלא או חלקי? @מ.ר.-דרור כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: אבל לאחר ששמעתי את הצעקות של משווקי שוק ההון "לא להיבהל מירידות" הסקתי שגם כאן לא צריך להיבהל, בשוק ההון מי שנבהל מירידות מקבע הפסד, כאן מי שלא נבהל מקבע הפסד, כך שזה לא כ"כ דומה. @מ.ר.-דרור כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: שהרי לפי המחשבון בסוף ההפרש לא כ"כ משמעותי. כל זה בהנחה פשוטה של 4% ריבית מול 2% ריבית ו2% אינפלציה, כך שאפי' ש"לכאורה" אין הבדל בכ"א אתה רואה שיש, אלא שבמהלך ה30 שנה הקרובות מאד יתכן שיהיו שנים כמו השנים האחרונות בהם האינפלציה היתה גבוהה יותר, ואת זה לא שיקללת. @מ.ר.-דרור כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: אני משער שאתה בכלל נגד צמוד מדד דווקא לא, תראה מה שכתבתי כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: כיון שלא מומלץ להחזיק כזה סכום ולכזו תקופה צמוד מדד, @מ.ר.-דרור כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: מה התחליף שלך להלוואה בריבית 1.88? ומה התחליף לאי הצמדה למדד?? @מ.ר.-דרור כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: אבחן מה הפריסה הארוכה ביותר שניתן לקחת, כאשר גם בעליית מדד של 3% שנתי, עדיין יראו שההחזר מפחית את החוב - הובנתי? לזה התכוונתי במה שכתבתי לעיל "ולכזו תקופה". @מ.ר.-דרור כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: (יש לי 0 הכשרה) עכשיו נראה לי שזה קצת יותר מ0...
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    640 צפיות
    מ
    @דוד-גולדברג האמת שבעקבות הסרטון הורדתי אשראי אחד שלא היה כ"כ בשימוש וסתם לקח עמלות.