דילוג לתוכן

קורסים מקצועים ואמינים

תעסוקה, עסקים ויזמות
9 5 710 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    193 צפיות
    מזומניםמ
    אני מחפש יועץ ארגוני ועסקי אשמח לדעת המלצות
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    206 צפיות
    elimkE
    צודק. הכוונה ליעוץ וליווי כלכלי למשפחות
  • 5 הצבעות
    2 פוסטים
    164 צפיות
    בוטח בה'ב
    @יצחק-שקל-דעת כתב בשנאת ההפסד: האחד קם עם מחשבה: ”היום אני הולך להרוויח 200 שקל.“ השני קם עם מחשבה: ”אם אני לא אצא לעבוד – אפסיד היום 200 שקל.“ רק הפתיח של הפוסט זה סיבה להיפטר מחרדת ההפסד ואימוץ שיטת המצליחנות של הנאה וסיפוק מהישגים כי בעצם העמדת כאן שני אנשים שיוצאים לעבוד אחד נהנה מעצמו ומהחיים ואחד נמצא בחרדה שאם הוא לא יעשה 1 2 3 הוא יפסיד 4 5 6
  • השקעה בצימר כהשקעה

נדל"ן ומשכנתאות יעוץ
    17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    535 צפיות
    מ
    @טריידר כתב בהשקעה בצימר כהשקעה: הוא מדבר על משהו חרדי-היימיש בלבד (פרסום בתחנות אוטובוס בק"ס). בחורף ממש לא בטוח שמישהו יבוא באמצע שבוע כלל, וגם בסופ"ש לא בטוח שתשכיר כל השבתות. בטבריה אין הרבה צימרים לציבור החרדי בניגוד לצפת, רוב התיירות בטבריה היא לציבור הכללי, ובעתות שלום גם לתיירים שבאים לע"ז באזור הכנרת. ציבור חרדי לא ימלא צימר באמצע השבוע בחלקים גדולים מהשנה. ואם מבחינה הלכתית יש אפשרות, כדאי לשקול את זה. @user_5782 כתב בהשקעה בצימר כהשקעה: מה צריך חברה אם אתה יכול למצוא בחורה בת 15 אם חברת ניהול נשמע משהו יקר וגדול עליך יש אפשרות שלישית. הייתי בדירת נופש של חברת צימרים בטבריה, איש התחזוקה שלהם הוא חרדי תושב טבריה, במודעה אחת בשטיבלך או בעיתון מקומי יתכן ותמצא כמה שהם עובדים בזה בצימרים של חברות גדולות או צימרים מושקעים של אנשים פרטיים, ולכן הם מקצועיים בתחום וזמינים ומכירים את כל בעלי המקצוע הנדרשים. ויעשו לך עבודה מהצד במחיר שיותר זול מחברה, ויותר תרגיש איתם היימיש. אפשרות נוספת לעשות שותפות חלקית עם אברך מקומי, שאתה מביא את רוב הכסף, הוא מביא קצת ואחראי על כל התפעול. אתה לומד בשקט ומרוויח - אבל חובה לקחת יעוץ מקצועי איך לעשות את זה. @user_5782 כתב בהשקעה בצימר כהשקעה: אשמח לשמוע עוד דעות יש עוד שאלות אישיות שצריך לדון בהם בשקלול של כל הנתונים: האם אתה חברהמ'ן גם בלמעיישה, או רק עם ראש יצירתי, האם יש לך ניסיון למשל ארגון קמפ בישיבה, אשתך הייתה רכזת חברתית בסמינר, האם כוונתך להשאר רק בלימוד, וזה ממש ממש מהצד, או שזה צעד קטן לכיוון עולם המייעשה. לאותם השאלות בדיוק אפשר לתת תשובות שונות בתכלית לפי השואל... אם אתה ראש גדול באמת, יכול להיות שכדאי לעשות את זה יחד עם חבר - צימר פשוט או צימר יקר מידי פחות מושכר. צימר מושקע + ג'קוזי וכו' ולא יקר מידי, מושכר הרבה. השותפות בעסקים נולדה הרבה לפני הטאבו המשותף.... אבל זה עניין באמת ליעוץ עסקי.
  • 7 הצבעות
    5 פוסטים
    583 צפיות
    קל זכותק
    קל-זכות said: בשנים האחרונות אנו עדים לשינוי מבורך ציבור החרדי בכל מה שקשור למודעות כלכלית זה החל לפני יותר מעשור עם ארגונים כמו 'מסילה' והתפתח יותר ויותר בשנים האחרונות. כך אם בעבר הכנס השנתי של ארגון 'יד שמשון' במודיעין עילית להחדרת התנהלות כלכלית נבונה ולמניעת הסתבכויות בהשקעות כושלות ובהררי חובות, היה יחיד מסוגו כיום אנו נתקלים ביותר ויותר כנסים הרצאות, סדנאות וימי עיון המתקיימים בתחום. ימי בין המצרים בפתח, וניתן כבר להריח את 'בין הזמנים' ברקע, וזו ההזדמנות שלכם לקדם גם בעיר ובקהילה שלכם כנס כלכלי שיסייע בעז"ה להציל ממון יהודי רב מרדת שחת, ואולי אף יוביל להתייעלות כלכלית והשקעות נבונות שיניבו תשואה רבה. כמי שארגן בעבר מספר כנסים סדנאות וימי עיון מסוג זה, גילתי שאחד הקשיים בארגון אירוע מסוג זה (מעבר לעניין המימון אליו נתייחס בהמשך) הוא השגת מרצים מתאימים. על כן יצאתי במיזם מיוחד יחד עם @ניסן-עציוני להקמת מאגר יחודיי של מרצים חרדיים בתחומי הכלכלה, שיוכל לסייע לכל מי שיחפוץ לארגן כינוס כלכלי. השתדלנו להכניס למאגר מגוון רחב של מרצים, מהצפון ומהדרום, באידיש ובעברית, חסידים וליטאים, בטווח רחב של רמות מחירים ונושאים החל מ'כלכלה נבונה' קלאסית עבור דרך השקעות נדל"ן פנסיה ושוק ההון ועד למיצוי זכויות והבנת תלוש השכר מה שנותר לכם הוא רק להתקשר ולהזמין מרצה לכינוס בבית הכנסת השכונתי. יודגש, כי המאגר הוקם שלא למטרות רווח כלכלי, ואין לי כל רווח כלכלי אם תזמינו או לא תזמינו מרצה מהמאגר https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ozjYS5lZZWXrUvOrihiFdhxqt4JFJ6SjUPeUqhoqzRg/edit?gid=0#gid=0 אשמח לקבל תגובות האם אנשים נהנו מהמאגר ואיך ובמה ניתן לשפר אותו