דילוג לתוכן

תכל'ס - בכמה נמכרים דירות בשכונה / בבנין ?

נדל"ן ומשכנתאות
11 4 538 4

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    18 פוסטים
    732 צפיות
    ה
    לגבי הביטוח לא ידוע לי על בעיה וגם לי אישית פעם הפעלתי ולא שאלו, משיטוט בגוגל ראיתי שכותבים שאין בעיה, וזה גם ההגיון כיון שזה נוגע לתשתיות הדירה. לגבי מיסוי אם זה דירה יחידה ואתה שוכר במקום אז עד 7500 בחודש מתקזז לך מהרווח, ואז יש לך עוד 5600 בערך להגיע לחיוב אם זה יותר אז דבר ראשון ברוך השם דבר נוסף יש כאלה שלכן עושים חוזה מול בעל החברה או מישהו מטעמו ואולי זה גם יותר בטוח אבל לא הייתי מתעקש על זה כי בסכום פעוט שעוברים את הרף הנ"ל (שתי התיקרות)נראה לי עדיף להתעלם זה לא מצוי שתופשים אותך כשזה לא ריבוי דירות.
  • 8 הצבעות
    1 פוסטים
    246 צפיות
    חופש כלכליח
    [image: 1766013979496-image-24.png]
  • 2 הצבעות
    23 פוסטים
    750 צפיות
    ר
    משהו יודע אם המלחמה באיראן עלולה לגרום להתייקרות משמעותית של מדד תשומות בנייה ? השאלה ג"כ בהשוואה לסכום שמונח בקרן כספית, האם כדאי להוציא אותו ולשלם ג"כ בכל תשלום משלמים גם את המדד היחסי לאותו תשלום ויוצא שעל החלק של המדד בקרן כספית זה עושה תשואה ומאידך התשלום ע"ז לא מקטין את החשיפה למדד כי רק הקרן מוצמדת והמדד אינו מוצמד מי שמבין בזה אשמח שיגיב
  • 2 הצבעות
    8 פוסטים
    610 צפיות
    ס
    @ועדת-הדיור-בצפון כתב במאות חרדים שרכשו דירות להשקעה באזורים הישנים בבאר שבע, נאלצו למכור בהפסד.: ומשכך נשארו אלו שהנכס הוא הנכס היחיד שלהם, ואין סיבה שלא יגורו בו, בהתארגנות נכונה. לצערינו זה לא יעבוד כי ברגע שיגיעו 100 חרדים המחיר יזנק והם יתקעו שם כמו מה שקרה בחריש.
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    387 צפיות
    מ
    @רואה-את-הנולד אין לי בעיה שאנשים יפטפטו... רק כפי שהבנתי, מטרת הארגון הוא שאנשים יתחילו לעשות דברים למעיישה בכדי לשפר את עתידם הכלכלי בס"ד. אם אנחנו נמשיך בדיבורים - במה הכי כדאי להשקיע, ומה הציבור עושה, איזה חסידויות נותנות לקהילה שלהם הלוואות בלידת התינוק וכו' וכו', ולא נתקדם בעצמינו לעשות מעשים... הרי שבבוא עת דודים - לא יועיל לנו לומר לשדכן שיש לנו 15 שנה של דיבורים על מדד ה-S&P...