דילוג לתוכן

האם מותר לקבל ריבית על החזרי מס?

תורני
33 13 788 13

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    108 פוסטים
    974 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @בית-שמש כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: השאלה האם אני יכול עכשיו לפתוח חשבון באותו בנק בסניף ליד הבית והמשכנתא תעבור לטיפול הסניף החדש או שבכל אופן אצטרך לפנות לסניף שבו פתחתי כדי לנהל את מה שקשור למשכנתא? תודה רבה!! להעביר פעילות עו"ש מסניף לסניף זה ודאי אפשרי. להעביר את סניף הביצוע של המשכנתא אין לי מושג, נראה לי קצת יותר מסובך.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    137 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @רואה-את-הנולד בכלל בכלל לא. יש ועדה מוניטרית שמורכבת מהרבה כלכלנים וכד' שיושבים על זה כשבועיים קודם מועד ההחלטה ודנים עד שמגיעים להחלטה, וגם כשההחלטה היא להשאיר ללא שינוי גם אז זה רק לאחר דיונים של כשבועיים שאז הגיעו להחלטה להשאיר ללא שינוי.
  • ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן נדלן בנקים ריבית כלכלה
    25
    2 הצבעות
    25 פוסטים
    384 צפיות
    כ
    @שמיל-שמיל רק בשביל ההקבלה. באופן קלאסי במשכנתא זה מינוס 0.5
  • 3 הצבעות
    39 פוסטים
    5k צפיות
    רחל עומסיר
    מצורף מכתב שהתפרסם הבוקר [image: 1754039040537-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%9C%D7%9C.jpg]
  • 5 הצבעות
    4 פוסטים
    210 צפיות
    צ
    @טריידר צודק בכל מילה, באופן אישי הייתי חותם ערבויות [על סכומים קטנים], פעם אחת גם שילמתי את הערבות... סיפרתי את זה לחבר, והוא אמר שאני אשם, הוא נוהג לחתום ערבויות לכל מבקש [כי הוא מגלגל הרבה כסף בשביל הבית כנסת וצריך להיות מוכר בכל הגמ"חים וצריך ערבים, אז הוא גם חותם ערבויות] הוא אומר לכל לווה, אם אתה לא מחזיר את הכסף בזמן ואני צריך לשלם במקומך, אני מגיע אליך הבייתה ומתחיל להוציא דברים... פעם אחת קרה שמנהל גמ"ח התקשר אליו והודיע לו שהלווה לא פרע בזמן, הוא הלך מיד לאותו לווה דפק בדלת, פתחה הגברת, הוא הודיע לה שבעלה לקח הלוואה והחתים אותו, אם עד מחר הוא לא מסדר את העניין, הוא לוקח את הספה. למחרת הלווה פרע את כל הכסף.