אחיסמך בשערי עכו
-
יש מחסן וחנייה לכל דירה?
-
יש מחסן וחנייה לכל דירה?
@יחזקאל-יחזקאלי לא, אמור להיות חניות אבל אין לאף אחד חניה על שמו
-
@ישעיהו
מנסיעה ברכב מבני ברק לעכו לא יותר רחוק מכרמיאל
וגם לא הרבה יותר רחוק מטבריה ובית שאן
וזה לפני העובדה שיש לך תחנת רכבת צמודההמעלה הגדולה בעכו שמדובר על קריה חרדית שנבנית חדשה עם כל הצרכים שציבור צריך
אוכלוסיה איכותית וברמה
לא מדובר כמו הפריפריות שמתחילות מ0 שבאים לעיר ישנה ומתחילים לחרד אותה אלא קריה חרדית חדשה
וגם המיקום אמנם רחוק מהמרכז החרדי אבל מבחינת מקומות תעסוקה שזה אחד הדברים היותר קריטיים מעכו לחיפה זה חצי שעה נסיעה -
@ישעיהו לא דיברתי עלי, אני רואה את זה בסביבה שלי שהציבור רוצה את זה,
לא בגלל המעלות הרבות שהעיר עכו ניחנה במעלות ייחודיות...
אלא בגלל שזה האפשרות היחידה כגרע לקנות דירה חדשה בקריה חרדית במחיר כזה זול! -
@ישעיהו
וגם לא הרבה יותר רחוק מטבריה ובית שאן
וזה לפני העובדה שיש לך תחנת רכבת צמודההמעלה הגדולה בעכו שמדובר על קריה חרדית שנבנית חדשה עם כל הצרכים שציבור צריך
אוכלוסיה איכותית וברמה
לא מדובר כמו הפריפריות שמתחילות מ0 שבאים לעיר ישנה ומתחילים לחרד אותה אלא קריה חרדית חדשה
וגם המיקום אמנם רחוק מהמרכז החרדי אבל מבחינת מקומות תעסוקה שזה אחד הדברים היותר קריטיים מעכו לחיפה זה חצי שעה נסיעה@אברהם-0 כתב באחיסמך בשערי עכו:
לא "לא יותר רחוק" אלא קרוב ברבע שעה נסיעה יעויין וויז מפות גוגל ועוד
-
@אברהם-0 כתב באחיסמך בשערי עכו:
לא "לא יותר רחוק" אלא קרוב ברבע שעה נסיעה יעויין וויז מפות גוגל ועוד
-
@אבי-ה-נערה צריך לשים לב כשבודקים נסיעה לא לכתוב רק "עכו" כי זה מביא לאמצע עכו, אלא לרחוב "יוסף גרשון" או "בן עמי" שזה בערך היחס למרחק לפרויקט
-
-
@שששששש מה זה אומר תשלום רק על הריבית? כמה ממוצע החזר חודשי?
אגב מהכתוב (שרוכש שלא משלם מעכב את כולם) נראה שזה קבוצת רכישה ולא כפי שדובר בכמה מקומות. -
@איש-קיש כתב באחיסמך בשערי עכו:
@שששששש מה זה אומר תשלום רק על הריבית? כמה ממוצע החזר חודשי?
אגב מהכתוב (שרוכש שלא משלם מעכב את כולם) נראה שזה קבוצת רכישה ולא כפי שדובר בכמה מקומות.את זה צריך לשאול את המומחים למשכנתאות
-
@אבי-ר. כמו כל משכנתא 75 אחוז מהנכס, נניח דירת 4 חדרים שזה אומר 900 אלש"ח והריבית? כמו במשכנתא.. עכשיו ירד בחצי אחוז נדמה לי שזה אומר 4.15 על הפריים
-
@איש-קיש כתב באחיסמך בשערי עכו:
שזה אומר 4.15 על הפריים
הפריים כרגע על 5.5% אא"כ יש מרווח מינוס.
ולעצם העניין משכנתא של 900,000 ל30 שנה ההחזר כ4,700,
ולעניין תשלום רק על הריבית אם אני מבין נכון שכוונתך לגרייס חלקי בסביבות 3.5 K. -
@אבי-ר. איני יודע מה הכוונה בדיוק, הם כתבו תשלום רק על הריבית ולכאורה אכן הכוונה לגרייס,
תכלס ההחזר עדיין גבוה מאד למשלמי השכירות במקביל.