אחיסמך בשערי עכו
-
@פושט-רגל-מרמה-ד כל דבר צריך פרסומת, גם חברת חשמל
@שששששש כתב באחיסמך בשערי עכו:
כל דבר צריך פרסומת, גם חברת חשמל
לא נכון
יש להם תקציב פרסום אז הם מוצאים אותו
במשך שבעים שנה לא היה צורך בפרסום -
מישהו יודע האם באמת חוץ מ516 שהיה בהגרלה יש עוד אנשים שמשום מה לא הספיקו לעשות את הרישום?
-
הדבר היחיד שאני לא מבין זה למה אין פרסומות
אדם רגיל לא יכול לקנות שם?@רואה-את-הנולד לא רק מי שעבר את הועדת קבלה!
-
מישהו יודע מה אחוזים של הספרדים שיהו בפוריקט?
והאם יהיה שם מוסדות לספרדים בני תורה?
או שזה יהיה קהילה לטאית כמו בישיבות הלטיאות שזה יהיה אחוז ספרדים שג"ג הלטאים מכנסים למוסדות? -
מישהו יודע האם באמת חוץ מ516 שהיה בהגרלה יש עוד אנשים שמשום מה לא הספיקו לעשות את הרישום?
יש עוד הרבה שלא הספיקו ועכשיו בתהליכים
או שזה יהיה קהילה לטאית כמו בישיבות הלטיאות שזה יהיה אחוז ספרדים שג"ג הלטאים מכנסים למוסדות?זהו שלצערנו כמעט שאין ספרדים ככה שכנראה לא אמור להיות מוסדות
-
או שזה יהיה קהילה לטאית כמו בישיבות הלטיאות שזה יהיה אחוז ספרדים שג"ג הלטאים מכנסים למוסדות?מישהו יודע מה אחוזים של הספרדים שיהו בפוריקט?
זהו שלצערנו כמעט שאין ספרדים ככה שכנראה לא אמור להיות מוסדות
איך אתה יודע כמה ספרדים יהיו?
-
זהו שלצערנו כמעט שאין ספרדים ככה שכנראה לא אמור להיות מוסדות
איך אתה יודע כמה ספרדים יהיו?
@חופש-כלכלי אני מכיר בערך 30 אנשים שהולכים לשם ואף אחד מהם לא ספרדי
וגם שמעתי על כמה מחבריי שרצו להרשם ולא קיבלו אותם -
תדעו שהתליך ממש בתוצאה אני מכיר משיהו שמחר הולך לבחור דירה שהוא סיפר לי על עוד כמה שהוא מכיר שכבר בחרו!
ממולץ ליכנס לרכבת למי שעדיין חושב!
אגב למישהו ידוע על עוד פוריקטים למגזר החרדי בעכו לעד השכונה של "אחסימך עלית"? -
תדעו שהתליך ממש בתוצאה אני מכיר משיהו שמחר הולך לבחור דירה שהוא סיפר לי על עוד כמה שהוא מכיר שכבר בחרו!
ממולץ ליכנס לרכבת למי שעדיין חושב!
אגב למישהו ידוע על עוד פוריקטים למגזר החרדי בעכו לעד השכונה של "אחסימך עלית"?@אליהו-ארגמן צמוד לשם יש שטח שהוא אמור להיות לצביון חרדי (800 דירות), זה ממש צמוד לפרויקט אבל עדיין לא התחילו לשווק את זה
באמת התחילו לבחור דירות ונמצאים בערך במקום ה30
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות