דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
320 48 22.6k 44

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    14 פוסטים
    322 צפיות
    א
    @ניק100 למיטב זיכרוני השכונה החדשה הוקמה ע"י ראש הקודם אבירם דהן ומי שקידם את זה היה אחד דיוויס החבר מועצה שהקים שם איזה פורום דיור מה עכשיו הוא יכול לתקןע את זה הראש העיר החדש ? זה לא עובדה מוגמרת ?
  • 3 הצבעות
    13 פוסטים
    501 צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'
  • 2 הצבעות
    103 פוסטים
    3k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @אלון-דוד כתב בהאם ניתן לשכנע זוצי"ם לעבור לחריש?: אף פעם לא הבנתי למה מקשרים את חריש לעפולה עילית (30 קילומטר) ונוף הגליל וטבריה לדוגמא זה מקום אחר. ההשוואה הנכונה של חריש צריכה להיות לפרדס חנה, חדרה, אור עקיבא, מקסימום כפר יונה יוקנעם. ההשוואה של עפולה היא לטבריה, נוף הגליל, בית שאן. יש צדק בדבריך
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    511 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    366 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.