דילוג לתוכן

ספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן

שוק ההון והשקעות
50 22 1.6k 20

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    49 פוסטים
    248 צפיות
    פ
    @מונטיפיורי יש אפשרות אפשרות לסקרים באתר כמו שיש באתרים אחרים? אני מושקע בשוק ההון וגם משקיע לאחרים זה לוקח בערך כמה דקות בשנה. לעומת זאת נדל״ן שראיתי אצל הקרובים שלי שזה טרטור אין סופי אם זה תיקונים או למצוא שוכרים, ושוכרים שלא משלמים.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    120 צפיות
    M
    @אבי-ה-נערה כתב בספרי קודש סטים במחירי עלות: אשמח לדוגמאות למחירים לספרי יסוד @בן-עליה כתב בספרי קודש סטים במחירי עלות: גם אני אשמח למחירים מכיוון שלאורך הזמן מחירים משתנים אני לא חושב שכדאי לכתוב מחירים בפורום, ניתן להתקשר למספר המצורף ולקבל הצע"מ עדכנית.
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: איך שפתחת את האשכול היה נשמע שיש איזה טעות בעצם האסטרטגיה ועדיין! @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: עכשיו אתה טוען במקרה שאחרי כמה שנים היה כבר זינוק משמעותי אולי יש מקום להעביר את הכסף למסלול עם סיכון נמוך אני כתבתי מפורש לא רק במקרה של זינוק- כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל אם עברו כמה שנים טובות והשוק רק עלה לפי הממוצע שלו, וכ"ש אם הוא נתן קפיצה מעל לממוצע, עיקר הטענה שלי לגבי עליה ממוצעת ולא רק בזינוק רק הוספתי שאם היה זינוק כ"ש שזה כך. @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל צריך שיהיה זינוק ממש משמעותי כמו אחרי הירידה בקורונה -מרץ 2020 למה צריך זינוק? גם בלי זינוק, כפי שהסברתי, יש חשש שהשוק ירד ולא יספיק להתאושש בתקופה הקצרה שנשארה לך עד שתצטרך את הכסף.
  • 4 הצבעות
    64 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בחדשות שוק ההון- עדכונים בלבד: זה לא קניה בזול זה קניה ביוקר המדד היום מאד קרוב לשיאי כל הזמנים שלו. הבורסה האמריקאית נמצאת בשיא רוב הזמן לאורך ההיסטוריה Spoiler (כמובן מאז שהיא מעצמה ולא מבריאת העולם.. אבל כנראה יש לה זמן עד שמעצמה אחרת תחליף אותה...). אם מדד ה-S&P 500 לא היה שובר שיאים באופן קבוע, הוא לא היה מניב תשואה של כ-10% בשנה בממוצע ב-100 השנים האחרונות. Spoiler זה בשיא כי הכלכלה צומחת, לא בגלל טעות בחישוב. מי שלא קנה בשיא של 2013, 2017 ו-2021 כי זה היה 'יקר', נשאר עם מזומן שנשחק בזמן שהשוק דהר קדימה. כשאתה מוסיף לזה דולר יחסית נמוך, אתה מקבל הזדמנות הגדלה במונחים שקליים. השוק תמיד שואף לשיא חדש – אם אתה מאמין שזה 'השיא האחרון בהיסטוריה', כנראה ששום השקעה לא מתאימה לך. או שיש לך אלטרנטיבה שאתה מוכן לגולות לנו... עריכה: Spoiler כרגע ראיתי שהיתה היום קריסה מטורפת של הזהב והכסף! בד"כ הם הפוך מהמניות (לא קבוע וכו' וכו'..) אז כנראה יש מקום לשיא חדש...
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)