דילוג לתוכן

עזרה בקבלת מענק עם כלביא

• שלום לחברי הפורום הנפלא!
    אני מנסה כבר הרבה זמן לקבל פיצוי "מבצע עם כלביא" לעסק ללא הצלחה
    הבעיה היא במעבר מסלול מהוצאות מזכות לפיצוי קבוע

אם מישהו נתקל בזה ויודע פתרון אשמח מאוד אם יאיר את עיני
    תודה

נ.ב. מי שלא מבין את הבעיה כנראה לא יוכל לעזור בזה ולכן לא ראיתי צורך לפרט יותר מזה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    56 צפיות
    ב
    אני רוצה להלות לחבר שלי סכום גדול. ואני מחפש שטר שמועיל לפי התורה ולפי חוקי המדינה להדפסה, אשמח שמי שיש לו יעלה את זה כאן.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    138 צפיות
    ל
    מהנסיון בשטח, בביטוח לאומי על פי רוב כל עוד שלא תוגש בקשה להחזר ביטוח לאומי לא יקרה שום דבר. אין באמור לעיל המלצה לדווח משהו שאינו נכון וכאן המקום להזהיר את כל מי שרוצה להגיש בקשה להחזר ביטוח לאומי רטרואקטיבי, שיבדוק היטב האם מגיע לו החזר או לא. מכיוון וההגשה הינה פשוטה וקלה ללא מסמכים וכו', רבים מגישים על 7 שנים רטרואקטיבי בלי לבדוק האם אכן הם שילמו דמי ביטוח ביתר. הכרתי מישהו שהגיש החזר עברו 280 ₪ שגבו לו, וקיבל חיוב של 35,000 ₪. אחת הסיבות היא שבביטוח לאומי (בשונה ממס הכנסה) בודקים פר חודש ולא בממוצע שנתי, ואין אפשרות לקבל החזר על תרומות, נקודות זיכוי, מגורים בפריפריה וכד' להלן שיעורי דמי הביטוח של השנים האחרונות 2022 | נמוך עד 6,331 ₪ | שיעור דמי הביטוח | נמוך 3.5% | גבוה 12% 2023 | נמוך עד 7,122 ₪ | שיעור דמי הביטוח | נמוך 3.5% | גבוה 12% (סיבת הקפיצה - הקפאת המדד עקב הקורונה) 2024 + 2025 | נמוך עד 7,522 ₪ | שיעור דמי הביטוח השתנו | נמוך 4.27% | גבוה 12.17% 2026 | נמוך עד 7,703 ₪ | שיעור דמי הביטוח ללא שינוי
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    213 צפיות
    I
    אם אתה צריך עזרה בייעוץ עסקה יש בינה מלאכותית של משרד העבודה שמייעצת בחינם לכל עסק ובעל רעיון לעסק והכי חשוב היא כשרה לגמרי! [לא מחוברת לאינטרנט ולא עונה על שאלות אחרות] https://bizdata.org.il/dashboard
  • פיצויים בסיום עבודה

השתדלות פיצויים השתדלות
    3
    -1 הצבעות
    3 פוסטים
    105 צפיות
    מרדכימ
    @אני-אחר מקובל לומר שמאוד לא כדאי למשוך את כספי הפיצויים. אבל תמיד צריך לשאול מה החלופה. אם הכסף הזה ילך לתזרים השוטף ויגמר - לא כדאי. אם בזכות הכסף הזה תוכל לקנות דירה - זה כבר סיפור אחר. חסר מידע.
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    402 צפיות
    רואה את הנולדר
    @בוטח-בה כתב ברעיונות להשקעה עם תזרים תשואות גבוה: ודאי שיש! ברור שיש מלא רעיונות אם אתה יודע להקים פרויקטים תעשה אחד כזה תפתח עיתון עלון פרסום כזה או אחר חנות תנהל צוות משאבי אנוש אם אתה יודע לטווח בין עובדים למעבידים אפשר להמשיך את הרשימה אבל זה לא ממש יעזור לך כי זה מאוד תלוי במי שאתה הובנתי?