דילוג לתוכן

אתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה

נושאים מוצעים

• הפריפריה בשחור לבן

נדל"ן פריפריה עיצוב שיווק
    70
    7 הצבעות
    70 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @תיווך-בית-שאן בוודאי לא כמו המחירים של בית שאן... דירות ישנות יש במחירים האלו (בוותיקה) דירות חדשות הרבה יותר ממיליון... אבל ביחס להקיפים של עיר חרדית חדשה מדובר במחיר אטרקטיבי יחסית.
  • 1 הצבעות
    69 פוסטים
    2k צפיות
    ו
    לגבי הדיון על הגירה ערבית \ חילונית \ חרדית מעולם לא הייתה הגירה ערבית לעיר, הנושא נופח מאוד כחלק ממסעות הבחירות לראשות העיר בין 2 מועמדים, היה מקרה ספציפי של קבלן שמכר כמות דירות לערבים כיוון שנתקע עם הפרויקט שלו והענין טופל בבתי משפט. סיפור עתיק. עיריית עפולה מקדמת את השכונות גבעת המורה ועפולה עילית כשכונות חרדיות גם בתוכניות בעירייה וגם מול הממשלה, בהבנה שאם החרדים יתרכזו בשכונות והחילונים יגיעו לשכונות במרכז ובדרות העיר, לא יווצרו גם בעתיד חיכוכים שקיימים בערים אחרות. כיום אין כמעט רכישת דירות בשכונות ע"י חילונים לבד מהאזורים החדשים בעפולה הצעירה, שמסתבר שכשתתקדם ההתפתחות החרדים שם, הם ינטשו.
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    365 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.
  • 2 הצבעות
    3 פוסטים
    634 צפיות
    הקול השפויה
    שביט קרית אתא.pdf
  • קובץ גליונות על הפריפריה

נדל"ן פריפריה
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    219 צפיות
    ש
    אפנה בזאת לבעל ידע שיהיה לי לעזר, כיצד לפתור את הבעיה שכתב @שבתי-בבית-ה , אציין שאין סימון של נטפרי בעת העלאת הקבצים, וגם הקבצים 'החלקים' - במקור הם עמודי צבע ולא טקסט שחור לבן אולי זה קשור לזה? וכן אחרי ההורדה למחשב זה מראה את כל הדפים, ואילו כמו שטען @שבתי-בבית-ה כשמעלים את הקובץ לפורום הזה זה מתעוררת לה הבעיה הנ"ל.