דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    54 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @סמארט-הון כתב במחירי הנדל"ן יזנקו אחרי המלחמה?: יש תחזיות לכאן ולכאן [כמובן שזה אומדן גס מאוד ולפני כל עסקה של השקעה מומלץ להתייעץ עם יועץ נדל''ן ללא אינטרסים שמכיר את השוק באותה עיר] אני חושב שזה אחד הבעיות של המשקיע הפשוט ואני מאלו הוא לא מכיר יועץ נדל"ן טוב ללא אינטרסים הוא לא מכיר יועץ משכנתא טוב ואותו דבר בשוק ההון הוא מכיר יועץ השקעות טוב ללא אינטרסים וכן בביטוחים וכו' ובמיוחד עם הטבע החשדני שלנו נ.ב אולי היה אפשר להעלות המלצות של משתמשים שבדקו ועבדו מול יועץ וראו את היושר וההגינות
  • 3 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @אוריאל-שורצברט טען @עו-ד-נתן-רוזנבלט - במאמרו המתפרסם אחת לשבוע, בסקירה שעשה על המאחז המדובר-באירוע שהוזמן אליו (הכנסת ס"ת)- שלמאחז המדובר יש אישורים, ואפילו הוצע להם ע"י השלטונות גדר ושמירה והם סירבו
  • נוף הגליל

הועבר נדל"ן ומשכנתאות פתרונות דיור
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    258 צפיות
    ש
    שלום וברכה לחברי הפורום ולמי שמצטרף, אשמח למידע על הפרוייקטים החדשים בצפון נוף הגליל (שכונת מורדות צפוניים), ועל התארגנות לקנות במתחרד בצמוד לפרויייקטים הנ"ל, אם זה איפה שהיה הגרלת מחיר מטרה או רק ליד, וכל מידע שיש, בתודה.
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    197 צפיות
    טריידרט
    ידוע שמדדי הלמ"ס מעוותים, וצ"ע על בעלי תואר שני ושלישי שאינם יודעים חשבון, אבל תכל'ס, גם אם עקרונית חל ירידה במחירי הדירות החדשות עקב הטבות מימון, בפועל זה מחזיק את המחירים הריאלים בשוק ברמה הקודמת ואף מעלה אותם, (כמו שצויין בכתבה, ואכן גיס שלי לדוגמה רכש דירה במימון 10/90 לפני היתר בנייה במחיר גבוה יותר מדירה מוכנה יד2) כך שעם ירידת הריבית, ייבוא פועלים זרים, עליית שכר המינימיום, ושיקום שוק העבודה אחרי המלחמה, המחירים רק יעלו מכאן והלאה. ואכן, הקולר נמצא בעיקר בהלמ"ס, אך כמדומני שגם אם מדד הלמ"ס היה מורה על ירידת מחיר הידורת, הציבור מודד מחירים בריאלי, כלומר שגם אם הציבור היה מודע שהטבות מימון פירושו הורדה של 5%, הם לא היו רואים או חשים בהעלאת מחיר הדירה ב5% וביטול הטבות מימון עלייה של 10% שלא מקובל עליו. כך שהלמ"ס אכן אשם הלחצת אנשים לרכוש דירה כאן ועכשיו, אבל בעיקר בנק ישראל אשמה המאפשרת הלוואות קבלן ומימון 10/90 הזויים. כן נלענ"ד.
  • דרום [אופקים-נתיבות]

הועבר נדל"ן ומשכנתאות פתרונות דיור
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    3k צפיות
    בית שמשב
    @איש-צדיק אם זה מיועד להשקעה יכול להיות שכדאי לשקול קניית דירה באזור פחות חדש (כמו אזור קריית מנחם בגין מה שנקרא "מערב ישן" רח' הרב צבאן/תאנה/רימון/תקומה) דירת 4 חד' תעלה לך באזור ה1,200,000 ש"ח ותקבל שכירות של 3,800 בעוד שבאזורים החדשים דירת 4 חד' תעלה 1,400,000 והשכירות שתקבל באזור ה4,200. כלומר הפרש של 200,000 ש"ח בקניה ובתשואה מהשכירות ההפרש לא כ"כ גדול -500 ש"ח בחודש בערך. נכון שיש גם את עליית ערך הדירה אבל 2 מתווכים מנתיבות טענו לי שאין הפרשי ביקוש ולכן גם ההפרש בעליית ערך היא לא משמעותית. קח את הדברים כנקודה למחשבה תבדוק את הנתונים בעצמך ותגיע למסקנות... בהצלחה! נ.ב. זה בהחלט צעד חכם להשקיע היום בנתיבות היא מתפתחת בקצב מסחרר אתה יכול כבר היום למצוא שם כל חנות חרדית שתמצא בגאולה/ר"ע, וקהילות בני תורה ישיבתיות שהולכות וגדלות מיום ליום. נראה שהיא הולכת בכיוון מצוין ממש, קח את זה גם בחשבון שאם תצטרך לגור שם בעתיד זה בכלל לא נורא.