דילוג לתוכן

התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא

נדל"ן ומשכנתאות
563 50 45.6k 41

נושאים מוצעים

• חדש! היתר עיסקה העולמי!!!

תורני ריבית היתר עיסקא
    28
    2
    3 הצבעות
    28 פוסטים
    342 צפיות
    א
    @יהודי-גאה עיין בעלון המידע (עלון.pdf מצו"ב), שם התייחס הגר"ש רוזנברג שליט"א לכמה הבדלים שיש ביניהם, אצטט בקצרה: א. אין שם אפשרות לחפש מי רשום במאגר - אנשים פרטיים [וזה אחד מעיקר הדברים שהופך את זה מ'כללי' ל'פרטי']. ב. הקנינים, כמו שהאריך הגאון ר"מ שטיינברג שליט"א במאמרו שצירפתי לעיל. פה זה שליחות לכל דבר וענין. כל מי שחתום, שולח כל יום שליח שיעשה את כל הקנינים המועילים עבורו. וכמו שאפשר לקדש אשה ע"י שליח, וזה מועיל כלפי כל החיובים בד' חלקי שו"ע, גם כאן אתה לא רק חותם על הית"ע, אלא ממנה שליח בתשלום שיקנה עבורך חלק בעסקי ונכסי הלווים וכו'. ג. הרצינות, שם המציאות הוכיחה שאנשים נרשמו עם שמות בדויים וכדו', כך שאין דרך לדעת ולהוכיח מי רציני ומי לא.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    221 צפיות
    M
    @מבין-עניין כן. בעדיפות ראשונה תחת שם אחר.
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    283 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • מימון ללא היתר עיסקא?

נדל"ן ומשכנתאות משכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    142 צפיות
    משה עוזיאלמ
    אשמח באם יש למישהוא מידע על אפשרות (באם ישנה כזו) לקבלת משכנתא ללא צורך בהסתמכות על היתר עיסקא, וכמו כן , עקב שאני זקוק לגיוס מימון עבור קנית דירה, ואני מעדיף שלא להזדקק למשכנתא מהבנק ע"י ה"ע, אני מציע למי שיש בידו סכום זמין להשקעה, והוא מעוניין בהשקעה סולידית, ללא חששות כלל, שהוא יוכל לממן לי את הנכס תמורת תשואה (בדומה לריביות משכנתא) קבועה, ורישום הערת אזהרה על הסכום, למעוניינים: 0548597633
  • 12 הצבעות
    105 פוסטים
    7k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @כמו-שצריך said: מתי היה ירידה אחרונה במזרחי של העוגן ? היום התעדכן הירידה של ה-11 לחודש, ירידה של 0.03 @כמו-שצריך said: ועל כמה היא עומדת היום 3.21