התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא
-
הבעיה שכבר אמרתי שזה בשביל לסגור הלוואה בנקאית אחרת.
אם אני יבקש 90 אלף ויגיד שזה עבור החלפת ריצוף ומטבח וכדו' זה התקבל ללא הצעת מחיר ושמאי? -
אשמח לחוות דעת האם מדובר בריביות טובות?

תודה רבה -
אשמח לחוות דעת האם מדובר בריביות טובות?

תודה רבה@יאיר-אלדרק
שתי דברים
א' ישנו אשכול ייעודי לשאלות בנוגע למשכנתאות, מנהלי הפורום לא רוצים שיפתחו אשכולות נפרדים לכל שאלה.
ב' לא ניתן להגיב על שאלה כזו כללית, צריך לדעת קצת יותר נתונים על התיק, אחוזי מימון, יחס החזר, ממה מורכב ההכנסות, נתוני אשראי וכד'
בהצלחה -
@יאיר-אלדרק
שתי דברים
א' ישנו אשכול ייעודי לשאלות בנוגע למשכנתאות, מנהלי הפורום לא רוצים שיפתחו אשכולות נפרדים לכל שאלה.
ב' לא ניתן להגיב על שאלה כזו כללית, צריך לדעת קצת יותר נתונים על התיק, אחוזי מימון, יחס החזר, ממה מורכב ההכנסות, נתוני אשראי וכד'
בהצלחההיכן ניתן לשאול?
הנתונים שלי הם
מימון של 75 אחוז
דירוג אשראי מעולה
הכנסות: מלגה של כולל, עבודה בחברת ביטוח 6500 ועצמאי עם ממוצע הכנסות של 7500
המשכנתא ל20 שנה -
היכן ניתן לשאול?
הנתונים שלי הם
מימון של 75 אחוז
דירוג אשראי מעולה
המשכנתא ל20 שנההיכן ניתן לשאול?
ישנו אשכול ייעודי התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא
https://forum.benakel.org/post/19932 -
אשמח לחוות דעת
הנתונים שלי הם
מימון של 75 אחוז
דירוג אשראי מעולה
המשכנתא ל20 שנה

-
אשמח לחוות דעת
הנתונים שלי הם
מימון של 75 אחוז
דירוג אשראי מעולה
המשכנתא ל20 שנה

@יאיר-אלדרק
אם אתם עם יועץ וביררתם עליו קודם, תסמכו עליו.אם אתם מוגבלים למזרחי מבחינת סוג ההכנסה [כפי שזה נראה] אז למזרחי הקל"צ מצויין, המל"צ ניתן לבדוק שיפור.
בנוסף, כדאי למזער את הקל"צ לשליש ולא יותר -
אם אני יבקש 90 אלף ויגיד שזה עבור החלפת ריצוף ומטבח וכדו' זה התקבל ללא הצעת מחיר ושמאי?חיסכון-לחתונה
אשמח לשמוע אם יש למשהו תשובה.
ועוד שאלה אני מקבל מהשווער וההורים כל חודש 3200 ש"ח (בשביל המשכנתא) זה נכנס קבוע באותו תאריך כבר מעל ל4 שנים.
יש איזה דרך לגרום לבנק לקבל את זה כהכנסה? -
אם אני יבקש 90 אלף ויגיד שזה עבור החלפת ריצוף ומטבח וכדו' זה התקבל ללא הצעת מחיר ושמאי?אם אני יבקש 90 אלף ויגיד שזה עבור החלפת ריצוף ומטבח וכדו' זה התקבל ללא הצעת מחיר ושמאי?
משכנתא לשיפוץ אף פעם לא תצא ללא הצע"מ ושמאות
עוד שאלה אני מקבל מהשווער וההורים כל חודש 3200 ש"ח (בשביל המשכנתא) זה נכנס קבוע באותו תאריך כבר מעל ל4 שנים.
יש איזה דרך לגרום לבנק לקבל את זה כהכנסה?תלוי באילו בנקים
-
אם אני יבקש 90 אלף ויגיד שזה עבור החלפת ריצוף ומטבח וכדו' זה התקבל ללא הצעת מחיר ושמאי?
משכנתא לשיפוץ אף פעם לא תצא ללא הצע"מ ושמאות
עוד שאלה אני מקבל מהשווער וההורים כל חודש 3200 ש"ח (בשביל המשכנתא) זה נכנס קבוע באותו תאריך כבר מעל ל4 שנים.
איזה יקבלו את זה? אשמח לדעת למי לפנות
-
איזה יקבלו את זה? אשמח לדעת למי לפנות
@חיסכון-לחתונה
יש לך שאלות מידיי ספציפיות בנהלים הפנימיים בבנקים
דברים כאלו לא כדאי לפרט ע"ג במת פורום ציבורי
תוכל לחייג אליי -
@חיסכון-לחתונה
יש לך שאלות מידיי ספציפיות בנהלים הפנימיים בבנקים
דברים כאלו לא כדאי לפרט ע"ג במת פורום ציבורי
תוכל לחייג אליי@משכנתא-בקצב-שלך.
פניתי במייל. תודה רבה לך
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות