דילוג לתוכן

דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"

נדל"ן
23 4 106 3
  • @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שוב אני אומר אלו דירות שותפים החדרים קטנים מאוד תבדקו את מה שאני אומר

• @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

• @שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

@משהמשה יישר כח על הדברים אעדכן בכל ההתפתחויות!!!

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    4 פוסטים
    143 צפיות
    מונטיפיורימ
    הקטגוריה נועדה להוסיף על הפורום ולא לגרוע ממנו, דיונים בעניינים כלכליים יש לדון במקומם בפורום.
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    707 צפיות
    חושב שאני גאוןח
    @קל-זכות לץ... צריך להבין דבר בסיסי כל אחדמונע מרגשות, וכן (לצערנו) גם בניין הכלכלי ואם לאחד יש דע מסוימת תהיה ככל שתהיה הוא יהיה הכרחי להסבחיר כמה הוא צודק השאלה היא האם זה יוצא מכלל שליטה הוי אומר שהוא יודע להגיד לאשתו זה לא נכון מה שאני אומר\עושה אבל אני חייב את זה ...
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    599 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    502 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    756 צפיות
    ס
    תמונה אחת שווה אלף מילים אזרח אמריקאי ושוק ההון, כל מה שצריך לדעת! מיסוי אמריקאי: מהו מס PFIC המאיים? מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון? בני זוג שאחד אמריקאי ואחד לא, על שם מי לפתוח חשבון השקעות? קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים קניית קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי ההשקעות הישראלים עדכונים חשובים בקרנות S&P 500 פופולריות + טיפ רוצים להפטר ממס רווח הון? כל המידע על החזר מס, כאן! קיבלתם דמי לידה השנה? יתכן שמגיע לכם יותר! תזכורות לקראת סוף שנת המס