דילוג לתוכן

שאלה על דחיית תשלום מס רכישה

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    7 פוסטים
    428 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @רואה-את-הנולד said: ללא מקורות מימון חיצוניים משמעותיים, מודל כמו של יד שמשון חייב גידול מתמשך וחזק כדי להחזיק לאורך עשרות שנים. אם זה לא קורה – קיים סיכון אמיתי לקושי לעמוד בהתחייבויות. נשמע לי קצת תלוש. איך הרב קלסר תומך במשהו שיכול ברגע אחד לקרוס (כי אם הבנתי אז הגלגל של לעצור מתן הלוואות יעצור את המשך התרומות וברגע זה יקרוס)? זה אולי מסביר את הכנס של יד שמשון הערב ואת ההיסטריה שלהם מזה שאברכים מצאו מקומות חדשים שדרכם יוכלו לחתן את הילדים, חשבתי שמה ששמעתי זה דמגוגיה זולה סתם כי הם מזלזלים באינטלגנציה של הציבור, כנראה שמדובר ממצוקה שלהם ואם כן אני מושך את מילותיי שחס וחלילה לא בגללנו הגמח יקרוס!!
  • 2 הצבעות
    55 פוסטים
    1k צפיות
    א
    https://www.iroads.co.il/media/e0fp3txm/מודל-ארצי_תיעוד-הנתונים_גרסה-04.pdf מומלץ לקרוא בעיון (עמודים 24+43) לפי תוכנית העדכנית של רכבת ישראל כבר בשנת 2030 רכבת ישירה מחריש לירושליים 50-55 דקות בלבד כמעט כמו לנסוע בשעות העומס מרמה ד' בית שמש לירושליים. מהרכבת של עכו היום לירושליים זה שעתיים וחצי אולי המסילה המהירה של 250 קמ"ש בשנת 2030 בין חיפה לתל אביב תוריד חצי שעה. בחריש מי שגר למשל בשכונת "החורש" זה מרחק הליכה רגלי מהבית לתחנת רכבת
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    642 צפיות
    ח
    בעצם המושג של טאבו משותף אינני רואה חסרון. מה זה משנה כמה שותפים יש בהשקעה בפרט אם כל אחד יכול לצאת בנפרד. הדברים שצריך לבדוק זה מחיר, איכות השותפים ואמינותם, הון עצמי נדרש, אפשרות למכירת הנכס בעתיד והאם המחיר הוא אטרקטיבי צריך שההסכם יהיה מוצלח ושיכסה כמה שיותר בעיות עתידיות צריך בורר מוצלח ובר סמכא שיוכל לטפל בסכסוכים עתידיים אם יקרו. יש המון ניואנסים בדירות שותפות וצריך לפנות לפני הרכישה למומחים בתחום שיתנו את חוות דעתם
  • 4 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    ירושלים: פסגת זאב מזרח
  • קבוצת רכישה בעד או נגד

הועבר נדל"ן ומשכנתאות קבוצת רכישה
    8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    410 צפיות
    צ
    @שמואל אני מכיר בנין של קבוצת רכישה, שאחרי שהדיירים נכנסו בשעה טובה לדירות, אמר להם הקבלן או היזם שהיה להם נס, כי הוא כבר היה בדרך לברוח לחו"ל בגלל שהיה חסר לו כסף לבנייה, ברגע שאחרי האחרון נכנס לו כסף וכך הוא יכל להמשיך את הפרוייקט.