דילוג לתוכן

דירות להשכרה - האם שווה לפתוח עסק?

• יש לי שאלה להתייעץ עם המיייבינים של בנקל, במידה ויש ברשותי כמה יחידות להשכרה (ומשולם מס שכירות) שווה לפתוח עסק וכו' להשכרת דירות או לא?

• להבנתי זה פחות משתלם אולי אם אתה מכניס סכום ממש גדול אז כן
    ד"א אתה יכול להזדכות גם על הוצאות (שכירות דירה שלך וכו')
    אם אתה משלם את ארנונה ושאר החשבונות אולי עדיף לך להעביר את זה על אחד השוכרים והוריד לו מהשכירות ככה גם יוריד לך כאב ראש וגם יחשב לך פחות הכנסה
    בכל אופן עדיף שתתיעץ אם רו"ח יועץ מס אני לא כזה..

• יש מצב שהיה שוה לפתוח עסק לפני קניית הדירות.

כי אז הייתי מזדכה המס רכישה.
    ועל כל ההוצאות הנלוואות לרכישת הדירות

עכשיו שאתה עם הנכסים לדעתי עדיף לשלם מיסים כקבוע בחוק ולא לפתוח עסק

לא בדקתי את הדברים לעומק.
    ככה שמה שכתבתי הוא בגדר לפתוח את המחשבה בלבד.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    20 פוסטים
    123 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @YM98745 בשביל לאחד צריך לקבל אישור איכלוס על ההיתר שאמור לכלול שינויים בלתי הפיכים בדירה שלא מאפשרים מגורים נפרדים כך שזה לא ממש אפשרי גם בהנחה שאתם מוכנים לעשות מסירה מוקדמת והוא ימשיך לשכור את הדירה
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    12 צפיות
    בוטח בה'ב
    @מזומנים כתב בעדכוני משכנתאות: איך עובד המינוף בנדל"ן מתומצת? נניח יש לי 250,000 הון עצמי ו750,000 מהבנק משכנתא איפה ומתי מגיע הרווח? פשוט מאוד נניח שב250,000 היה אפשר לקנות דירה שמכניסה שכירות 1000 ש"ח בחודש ועליית מחירי הנדל"ן היא 5% בשנה אם תקנה רק בהון העצמי שלך אמנם לא תשלם ריביות אבל תקבל 12,000 בשנה מהשכירות ושערך הדירות יעלה ב5% תרויח 12,500 אם תקח משכנתא של 750,000 תקבל בשנה 48,000 בשכירות ועליית ערך של 5% תיהיה 62,500 ובנוסף יש כאן חיסכון שיורד לך מהקרן של הלוואת המשכנתא כמובן שהסכומים שכתבתי לא שייכים היו אבל זה להסביר את העיקרון של מינוף בנדל"ן בצורה בסיסית ומופשטת כמובן שיש עוד היבטים כמו יכולת להיכנס לעסקאות שוות יותר באזורי ביקוש וכו'
  • 0 הצבעות
    23 פוסטים
    361 צפיות
    צ
    @חמד-בחורים בשבילך או בשביל אחרים, אם לאחרים, אותם אחרים מבינים מה זה?
  • 8 הצבעות
    20 פוסטים
    680 צפיות
    פ
    @שמח-לעזור כתב בעולם הנדל"ן לאן: @פושט-רגל-מרמה-ד כתב סליחה שאני חולק, אבל במצב הנוכחי לבן אדם ממוצע (שצריך יעוץ) אין מה לחפש בשוק הנדלן להשקעה. מסכים עם ההדגשה? דירה ראשונה בפרט דרך הגרלות, עדיפה לכאו׳ משוק ההון כן אבל גם בדירה ראשונה להשקעה יכול להיות המון בעיות כמו בבאר שבע שהמשקיעים שם מכרו בהפסד. וגם בדירה למגורים כשלוקחים משכנתא גדולה זה גם בעייתי.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    288 צפיות
    Y
    בארצות הברית הקצבה שמקבלים בפנסיה דומה לאבטלה בארץ שכל שהרווחת יותר אתה מקבל פחות אחוזים מהשכר אבל עדייו מרוויחים יותר כשהשכר יותר מי שמרוויח קצת מקבל הרבה כסף לעומת ההשקעה שלו וגם אפשר לדווח על הרבה כסף בשנה האחרונה וזה יכול לגרום שיהיה לו סכום שירוויח הרבה בלי ההשקעה של זמן אבל בנוסף צריך להגיע ל40 נקודות כל שנה אפשר לקבל 4 נקודות לכן אני מאוד ממליץ לדווח על לפחות 10 שנים שוויי של 4 נקודות כדאי להיות מבוטח ובשנה האחרונה אפשר לדווח כמה שצריך