דילוג לתוכן

שאלה על ההמלצות של בנקל- לפתוח הכל בS&P 500. מה עם פיזור?

הועבר שוק ההון והשקעות
30 11 794 11

נושאים מוצעים

• מה עדיף עכשיו ת"א 125 S&P 500 ?

שוק ההון והשקעות
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    373 צפיות
    ד
    @מחשב-מסלול-מחדש . זו בדיוק הנקודה שאני חושב שלא . אני חושב שגם פאסיבי יכול לשלב בתיק ההשקעות שלו נאסדק . כמובן שאני לא ממליץ , ולא רק בגלל שאסור אלא כי זה דבר שהוא נורא שונה בין אנשים ובמיוחד ההשקעה בנאסדק.
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    114 צפיות
    בית שמשב
    @רחל-עומסי כתב בלמה משיכת כספי פנסיה היא כמעט תמיד טעות: במקרים רבים קיימות אפשרויות אחרות, כמו הלוואה מקרן הפנסיה איך עושים את זה? זה הלוואה בריבית?
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    420 צפיות
    צ
    @דוד-גולדברג זו שאלה באויר, מה סכום הכסף? מה מטרת ההשקעה? מה גובה המשכנתא? ובכל זאת מבלי לדעת את התשובות ומבלי להמליץ, ברוב המקרים עדיף להשקיע.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    665 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.
  • 3 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    שמש מרפאש
    @בן-עליה כתב בלא להשבר בירידות!!!: ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי 0 ב בן עליה ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי לא מאמין שהסולידית המליצה לגדר. בכל אופן אין לזה שום הגיון.