דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן ומשכנתאות
481 63 66.3k 57
  • זה באמת הזוי נראה לי שאף רוכש לא לקח את זה בחשבון, ואגב זה סופי שאנחנו צריכים לשלם את עליית המדד שמונים אחוז ממחיר הדירה מחודש אוקטבר 2025, לפי מה שהבנתי מהם החתימות חוזים נדחו לשבוע האחרון של בין הזמנים תחילת אלול, בנתיים אנחנו סופים את המדדים, ונקוה שהפעם זה יהיה התאריך האחרון לחתימת חוזים, ושלא ידחו את זה שוב!

• חתימת חוזים הראשונה ביום ראשון ושני שבוע הבא (כו וכז אב)

• אנחנו מחפשים משהו שיחליף איתנו את השעה של חתימת החוזה ביום שלישי בעז"ה
    אנחנו אמורים להיות בשעה 3:30 ורוצים להגיע ב 7:00 (או 6:00)
    מי שיכול נשמח שיעדכן..... תודה רבה!

• אנחנו מחפשים משהו שיחליף איתנו את השעה של חתימת החוזה ביום שלישי בעז"ה
    אנחנו אמורים להיות בשעה 3:30 ורוצים להגיע ב 7:00 (או 6:00)
    מי שיכול נשמח שיעדכן..... תודה רבה!

@איש-פשוט נסה בפרוג זה מאד מאד פעיל שם, (אם תיבת אקסל לזמני האנשים שמישהו בנה וכל אחד מכניס נתונים ככה זכור לי).

• משיהו עבר על החוזה ועל המפרט באופן יסודי לעד על דבר שכתוב וגם על מפרט הדירה כתוב שיש להם את הזכות לשנות לפי ראות עינהם זה הגיוני?
    ומה עם החלון הנוסף בחדר הורים הבנתי שמפרט בחתימת חוזה זה לא מופיע?
    עוד נקודה 50 אלף מהמשכנתא מהמסלול הקבוע חייב להתחיל עכשיו גם אם הבאתם הון עצמי מעל 25 אחוז!
    בהצלחה!

• משיהו עבר על החוזה ועל המפרט באופן יסודי לעד על דבר שכתוב וגם על מפרט הדירה כתוב שיש להם את הזכות לשנות לפי ראות עינהם זה הגיוני?
    עוד נקודה 50 אלף מהמשכנתא מהמסלול הקבוע חייב להתחיל עכשיו גם אם הבאתם הון עצמי מעל 25 אחוז!
    בהצלחה!

@אליהו-ארגמן אתה יכול לסמוך על רפי הופמן בעיניים עצומות שהוא לא יגנוב אותך.
    בפרויקטים קודמים הוא החזיר כסף.

בהצלחה!

@אליהו-ארגמן אני מאמין שבכל פרויקט יש את הסעיף הזה כי תמיד יש בסוף שינויים שלא תלויים בהם ע"פ רוב דברים מינוריים שלא ישנו לך והם רוצים לבטח את עצמם מתביעות.
    בנוגע לחלון הנוסף דנו ע"ז בפרוג האם הורידו או שהוא נשאר מישהו טען שם שיש שניים והם כתבו את זה פעמיים.
    ובנוגע לחמישים אלף זה רק כדי שהתיק משכנתא שלך יהיה פעיל ולא תצטרך להראות הכנסות שוב לפני התשלום הבא שאמור להיות 4 חודשים אחרי החוזה.
    בהצלחה.

• @אליהו-ארגמן אני מאמין שבכל פרויקט יש את הסעיף הזה כי תמיד יש בסוף שינויים שלא תלויים בהם ע"פ רוב דברים מינוריים שלא ישנו לך והם רוצים לבטח את עצמם מתביעות.
    בנוגע לחלון הנוסף דנו ע"ז בפרוג האם הורידו או שהוא נשאר מישהו טען שם שיש שניים והם כתבו את זה פעמיים.
    ובנוגע לחמישים אלף זה רק כדי שהתיק משכנתא שלך יהיה פעיל ולא תצטרך להראות הכנסות שוב לפני התשלום הבא שאמור להיות 4 חודשים אחרי החוזה.
    בהצלחה.

@יצירתי said:

יהיה אפשר גם לקחת הרבה פחות מזה, העיקר שיהיה משיכה כלשהי

• @יצירתי said:

יהיה אפשר גם לקחת הרבה פחות מזה, העיקר שיהיה משיכה כלשהי

@שששששש אני מאמין שלא כי לא אמור להיות ליועץ משכנתאות עניין שתקח משכנתא גדולה יותר ומבחינת הבנק שתקח רק שתהיה חייב אבל אז תצטרך להראות שוב הכנסות ואת זה היועץ לא רוצה כי העבודה תיפול עליו [וגם עליך].

• @שששששש אני מאמין שלא כי לא אמור להיות ליועץ משכנתאות עניין שתקח משכנתא גדולה יותר ומבחינת הבנק שתקח רק שתהיה חייב אבל אז תצטרך להראות שוב הכנסות ואת זה היועץ לא רוצה כי העבודה תיפול עליו [וגם עליך].

@יצירתי ככה אמר היועץ משכנתאות שיוכלו לקחת משהו באזור 20000

• @יצירתי ככה אמר היועץ משכנתאות שיוכלו לקחת משהו באזור 20000

@שששששש אולי זה משתנה בין פועלים ללאומי וגם אם לא אני לא מבין אתה התחלת עם הודעה בנוגע לחמישים אלף שצריך לקחת ועכשיו אתה כותב שהיועץ אמר לך שמספיק עשרים אלף אז מי אמר לך לקחת חמישים?

• @שששששש אולי זה משתנה בין פועלים ללאומי וגם אם לא אני לא מבין אתה התחלת עם הודעה בנוגע לחמישים אלף שצריך לקחת ועכשיו אתה כותב שהיועץ אמר לך שמספיק עשרים אלף אז מי אמר לך לקחת חמישים?

@יצירתי said:

@שששששש אולי זה משתנה בין פועלים ללאומי וגם אם לא אני לא מבין אתה התחלת עם הודעה בנוגע לחמישים אלף שצריך לקחת ועכשיו אתה כותב שהיועץ אמר לך שמספיק עשרים אלף אז מי אמר לך לקחת חמישים?

לא אני התחלתי עם ה50,000 אלא @אליהו-ארגמן

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    58 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    זה פרוספקט שהם פרסמו אתה יכול להתקשר למספרים בסוף תקבל כמה מידע שאתה רוצה
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    514 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    750 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    573 צפיות
    פלוספ
    @טריידר כתב בתכל'ס - בכמה נמכרים דירות בשכונה / בבנין ?: הפקיד המאשר אמור להרים מיידית טלפון למשטרה, עד כדי כך?
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    221 צפיות
    טריידרט
    ידוע שמדדי הלמ"ס מעוותים, וצ"ע על בעלי תואר שני ושלישי שאינם יודעים חשבון, אבל תכל'ס, גם אם עקרונית חל ירידה במחירי הדירות החדשות עקב הטבות מימון, בפועל זה מחזיק את המחירים הריאלים בשוק ברמה הקודמת ואף מעלה אותם, (כמו שצויין בכתבה, ואכן גיס שלי לדוגמה רכש דירה במימון 10/90 לפני היתר בנייה במחיר גבוה יותר מדירה מוכנה יד2) כך שעם ירידת הריבית, ייבוא פועלים זרים, עליית שכר המינימיום, ושיקום שוק העבודה אחרי המלחמה, המחירים רק יעלו מכאן והלאה. ואכן, הקולר נמצא בעיקר בהלמ"ס, אך כמדומני שגם אם מדד הלמ"ס היה מורה על ירידת מחיר הידורת, הציבור מודד מחירים בריאלי, כלומר שגם אם הציבור היה מודע שהטבות מימון פירושו הורדה של 5%, הם לא היו רואים או חשים בהעלאת מחיר הדירה ב5% וביטול הטבות מימון עלייה של 10% שלא מקובל עליו. כך שהלמ"ס אכן אשם הלחצת אנשים לרכוש דירה כאן ועכשיו, אבל בעיקר בנק ישראל אשמה המאפשרת הלוואות קבלן ומימון 10/90 הזויים. כן נלענ"ד.