מערכת לניהול הוצאות והכנסות מותאמת למגזר מישהו מכיר?
-
@הקול-השפוי כתב במערכת לניהול הוצאות והכנסות מותאמת למגזר מישהו מכיר?:
@ניסן-עציוני גם למי שמנותק מהאינטרנט משמע בלי בנקאות פתוחה?
אני לא חלק מזה, רק מכיר מקרוב
להבנתי, לא תהיה בנקאות פתוחה בתוך זה, אבל כן יהיה הנגשה מקסימלית למי שמתרחק ממשחב, מעין שילוב של מערכת טלפונית עם אתר משוכלל מאד -
@ניסן-עציוני לדעתי למי שיש לו גישה לאינטרנט בנקאות פתוחה יעילה פי כמה מעדכון דרך הטלפון.
רוב האנשים עושים את רוב העסקאות באשראי כך שאם זה מתעדכן אוטומטי זה עושה רוב מוחלט של העבודה.
והאמת היא שאפשר לעשות מערכת שתפעל גם באמצעות הטלפון ועדיין יהיה אפשר באמצעות פעולה חד פעמית להתחבר לכל חשבונות האשראי והבנקים. -
@ניסן-עציוני לדעתי למי שיש לו גישה לאינטרנט בנקאות פתוחה יעילה פי כמה מעדכון דרך הטלפון.
רוב האנשים עושים את רוב העסקאות באשראי כך שאם זה מתעדכן אוטומטי זה עושה רוב מוחלט של העבודה.
והאמת היא שאפשר לעשות מערכת שתפעל גם באמצעות הטלפון ועדיין יהיה אפשר באמצעות פעולה חד פעמית להתחבר לכל חשבונות האשראי והבנקים.בנקאות פתוחה מטבע הדברים כרוכה בהמון רגולציה ובטיחות, לא משהו שאני או אתה יכולים לעמוד בו
-
@ניסן-עציוני כתב במערכת לניהול הוצאות והכנסות מותאמת למגזר מישהו מכיר?:
והאמת היא שאפשר לעשות מערכת שתפעל גם באמצעות הטלפון ועדיין יהיה אפשר באמצעות פעולה חד פעמית להתחבר לכל חשבונות האשראי והבנקים.בנקאות פתוחה מטבע הדברים כרוכה בהמון רגולציה ובטיחות, לא משהו שאני או אתה יכולים לעמוד בו
זה מה שכתבתי למעלה,
אבל חשבתי שהגורם העלום הנ"ל יש לו את היכולת לעמוד בזה.