דילוג לתוכן

מחיר למשתכן מתי ההגרלה הבאה?

נדל"ן
21 11 866 9

נושאים מוצעים

• הורדת הריבית - מתי נראה בחשבון הבנק

נדל"ן 1111
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    39 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @מאיר-כ עניתי לך באשכול הייעודי https://forum.benakel.org/topic/701/עדכוני-משכנתאות/38
  • 2 הצבעות
    10 פוסטים
    179 צפיות
    ש
    @בוטח-בה בהחלט צעד חכם וצודק אני מדבר על כאלה שלא קנו דירה ובינתיים אין להם כ"כ אופק שיש להם עוד תקוה
  • 4 הצבעות
    89 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    לכל המתעניינים לגבי דירות בבית שאן יש דירות מצויינות החל ממחיר של 550,000 ש"ח. בית שאן אכן עיר מצויינת להשקעה וגם למגורים כיום יש בעיר למעלה מ250 משפחות אברכים ובני תורה והיד עוד נטויה בעז"ה יש לאחרונה ביקוש גדול של אברכים שמתעניינים לקנות גם למגורים. חשוב לי להדגיש שלא כל דירה זולה היא בהחלט מציאה וכואב לי לשמוע כל פעם מחדש, כתושב בית שאן 15 שנה, על האברכים שקנו כאן בלי להתייעץ ונתקעים עם דירה ללא שוכרים. מי שמכיר אותי יודע שאני זמין לכל שאלה ויעוץ, מוזמנים להתקשר 058-716-5616 / 052-66-555-29
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    308 צפיות
    ש
    @מנסה-להבין כתב בהנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !: מישהו יודע מתי זה הולך להתחדש? אם בכלל ???
  • מכירה לצורך מחיר למשתכן

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    336 צפיות
    מ
    @סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן: @מנסה-להבין על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה לצערי מטעים את הציבור, להלן האחוזים בהגרלה האחרונה במקומות עם האחוזים הגבוהים ביותר כמובן חוץ מאום אל פאחם ונצרת הנתונים הם מתוך אתר שמשכלל את האחוזים: נוף הגליל-1.6, אשקלון-0.98, דימונה-0.94, אופקים-0.73, וכן הלאה. בשאר המקומות האחוזים נמוכים בהרבה. ישמע חכם ויוסיף לקח ואל ישגו הציבור באשליות שווא. מי שרוצה בכל אופן יכול למלא פיס.