איזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?
-
בעקבות הדיונים הסוערים בפורום על השקעות מסוכנות ועל אברכים שנופלים בפח, מעוניין לעלות את המודעות לתופעה רחבה בציבור החרדי.
חברות ומשווקים חרדים שמוכרים קרקעות, חלקם בלי סיכוי להפשרה וחלקם בתכנון, אבל נמכרות במחירים מופקעים תוך הסתרת נתונים על צורת חישוב ערך הקרקע ועוד פרטים.
כבר הזכירו העסקנים שמטפלים במקרים של נוכלויות את ענין ההשקעה בקרקעות, אבל בלי לציין משהו מעשי.
מישהו מכיר מקרים כאלו? -
בעקבות הדיונים הסוערים בפורום על השקעות מסוכנות ועל אברכים שנופלים בפח, מעוניין לעלות את המודעות לתופעה רחבה בציבור החרדי.
חברות ומשווקים חרדים שמוכרים קרקעות, חלקם בלי סיכוי להפשרה וחלקם בתכנון, אבל נמכרות במחירים מופקעים תוך הסתרת נתונים על צורת חישוב ערך הקרקע ועוד פרטים.
כבר הזכירו העסקנים שמטפלים במקרים של נוכלויות את ענין ההשקעה בקרקעות, אבל בלי לציין משהו מעשי.
מישהו מכיר מקרים כאלו?@ברינה-יקצורו
אני לא יודע מה חשבו המשווקים ואני לא בא לדון לגופם של דברים אלא לתוצאות (אולי הם חשבו שזה הצעה טובה) אבל רק לדוג' מה שאני זוכר דורות עלית והקרקעות בגבעת זאב -
@ברינה-יקצורו
אני לא יודע מה חשבו המשווקים ואני לא בא לדון לגופם של דברים אלא לתוצאות (אולי הם חשבו שזה הצעה טובה) אבל רק לדוג' מה שאני זוכר דורות עלית והקרקעות בגבעת זאב@אבירם כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
אבל רק לדוג' מה שאני זוכר דורות עלית והקרקעות בגבעת זאב
2 הימורים עם הנחת כסף על קרן הצבי
אחד הצליח בגדול והשני לא
אם כי ההשוואה לא נכונה כי גבעת זאב זה משהו קיים שהקרקעות היו סמוכות לו ובתוך השטח המוניציפלי שלו .
דורות עילית זה חלומות...
תקרא פוסט ישן שהעתקתי היום וכתוב שם גם על זה@טריידר כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:
משכנתאות מתוחכמות, עסקאות נדל"ן יצירתיות, ושיטה שהחזיקה עשרות שנים.
מאות ואלפי אברכים חיתנו ילדים, הגדילו הון עצמי, דאגו להכסנות בגיל הפנסיה.
בנוסף שרוב ככל הציבור החרדי-ליטאי גרים בדריה בבעלות, ואפילו הצו"לים שבציבור מחזיקים נדל"ן להשקעה.
וכל זה בלי קריאות שבר ובלי "קריסות שוק" – לאפוקי שטויות כמו דורות עילית במדינת פלסטין (סליחה, בצפון מערב תל אביב).
-
עוד פוסטים בעניין
@הקול-השפוי כתב בכסיף: עיר חרדית חדשה בקנה מידה של בני ברק - יוצאת לדרך:
אף אחד לא התנגד לרעיון של דורות עילית כעיר,
ההתנגדות הייתה להשקעה שם שהייתה לא הגיונית.@רואה-את-הנולד כתב בכסיף: עיר חרדית חדשה בקנה מידה של בני ברק - יוצאת לדרך:
אין סיבה להתנגד גם לעיר עילית דורות בדרום הר חברון
פשוט אין עיר כזו.
דורות עילית בשום שלב לא הייתה עיר
זה הרבה אנשים שקנו קרקע בארץ ישראל לשם שמים -
@אבירם כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
אבל רק לדוג' מה שאני זוכר דורות עלית והקרקעות בגבעת זאב
2 הימורים עם הנחת כסף על קרן הצבי
אחד הצליח בגדול והשני לא
אם כי ההשוואה לא נכונה כי גבעת זאב זה משהו קיים שהקרקעות היו סמוכות לו ובתוך השטח המוניציפלי שלו .
דורות עילית זה חלומות...
תקרא פוסט ישן שהעתקתי היום וכתוב שם גם על זה@טריידר כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:
משכנתאות מתוחכמות, עסקאות נדל"ן יצירתיות, ושיטה שהחזיקה עשרות שנים.
מאות ואלפי אברכים חיתנו ילדים, הגדילו הון עצמי, דאגו להכסנות בגיל הפנסיה.
בנוסף שרוב ככל הציבור החרדי-ליטאי גרים בדריה בבעלות, ואפילו הצו"לים שבציבור מחזיקים נדל"ן להשקעה.
וכל זה בלי קריאות שבר ובלי "קריסות שוק" – לאפוקי שטויות כמו דורות עילית במדינת פלסטין (סליחה, בצפון מערב תל אביב).
-
@משהמשה כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
אחד הצליח בגדול והשני לא
כמדומני שיש קרקעות בגבעת זאב שתקועות כמה וכמה שנים
תקן אותי -
מישהו מכיר מקרים כאלו?@ברינה-יקצורו כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
מישהו מכיר מקרים כאלו?
קרקעות במשמר יהודה
קרקעות בעפולה שלא הופשרו
אם אתה רוצה תשמע בקו במידע 035097000 מדי תקופה מתריע על זה
הכלל הראשון והבסיסי הוא יועץ מטעמכם ויפחתו הסיכויים ליפול בהשקעות או מכרות מפוקפקות -
@ברינה-יקצורו כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
מישהו מכיר מקרים כאלו?
קרקעות במשמר יהודה
קרקעות בעפולה שלא הופשרו
אם אתה רוצה תשמע בקו במידע 035097000 מדי תקופה מתריע על זה
הכלל הראשון והבסיסי הוא יועץ מטעמכם ויפחתו הסיכויים ליפול בהשקעות או מכרות מפוקפקות@יהודי-טוב כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
הכלל הראשון והבסיסי הוא יועץ מטעמכם ויפחתו הסיכויים ליפול בהשקעות או מכרות מפוקפקות
לצערי הרב-
אין לכם מושג כמה השקעות כאלו יש.הנקודה-
שאני לא נוכנה לחוות דעה,
ויותר משה-
שמעתי ממומחה נדל''ן,
מי שרוצה לבדוק עיסקה של קרקע חקלאית או בתהליכי הפשרה-
צריך לקחת שמאי פרטי מטעמו,
כשהעלות היא של עשרות אלפי שקלים ויכולה להגיע גם ל 70 אלף שקלים,
כך שאפשר לומר שאם מצאתם יועץ שממליץ לכם על קרקע להפשרה,
אחת מהשתיים:
או שהוא קיבל כסף מהחברה המשווקת כדי לומר שהעיסקה ראויה,
או שאכן יש לו מידע מוצק ומהותי על שווי הקרקע, שהוא יודע,
והמוכרים לא (אחרת הם לא היו מוכרים...) .....כן יצא לי לבדוק עיסקאות כאלו כשאנשים הגיעו אלי אחר מעשה ואז מצאתי שם כל מיני בעיות מהותיות בחוזה ובהגנה על הכסף,
שבלטו לי כבר בבדיקה ראשונית.אפילו בעיסקאות מגרשים לבנייה,
שמשווקות ע''י רמ''י,
מצאתי הרבה מאוד בעיות מהותיות מכל מיני סוגים. -
@ברינה-יקצורו
בהחלט נושא ראוי לדיון ההשקעה המסוכנת בקרקעות חקלאיות
אבל למה היא קשורה או תלויה במכרה הזהב באתיופיה -
@ברינה-יקצורו
בהחלט נושא ראוי לדיון ההשקעה המסוכנת בקרקעות חקלאיות
אבל למה היא קשורה או תלויה במכרה הזהב באתיופיה@רק-יגיעה-בתורה כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
אבל למה היא קשורה או תלויה במכרה הזהב באתיופיה
הדיון האם זה קשור.
-
@רק-יגיעה-בתורה כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
אבל למה היא קשורה או תלויה במכרה הזהב באתיופיה
הדיון האם זה קשור.
@חופש-כלכלי
אשמח להסבר אחד על הקשר -
שאין בשתהים סיכוי לרווח
-
שאין בשתהים סיכוי לרווח
@חופש-כלכלי
רק לי זה מרגיש שמישהו מעדיף שיפסיקו לדבר על המכרות וניסה להעביר נושא? -
@משהמשה כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
אחד הצליח בגדול והשני לא
תקן אותי@אבירם כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
תקן אותיהרבה יותר מכמה וכמה שנים...
הפראיירים או הטיפשים רק מתחלפים. -
@חופש-כלכלי
רק לי זה מרגיש שמישהו מעדיף שיפסיקו לדבר על המכרות וניסה להעביר נושא?@יושב-בגנים כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?:
@חופש-כלכלי
רק לי זה מרגיש שמישהו מעדיף שיפסיקו לדבר על המכרות וניסה להעביר נושא?ההיפך הוא הנכון, מכיוון שהנושא קיבל תאוצה ויש הרבה ענין סביבו, בישקתי להכפיל את הענין.
מזה ומזה אל תנח ידיך