דילוג לתוכן

כנס גמ"ח יד שמשון ניסן תשפ"ו - מתעדכן

שוק ההון והשקעות
14 11 743 14
  • למה כל הזמן נגד הסנופי
    מה זה עושה להם רע ?

@998877
    זה עושה להם אותו הדבר כמו הגמ"ח המרכזי ואושר וכבוד..

• @998877
    זה עושה להם אותו הדבר כמו הגמ"ח המרכזי ואושר וכבוד..

@ia90990 קצת שונה
    המרכזי ודומיו הם בסוף בנו תוכנית שחייבת להמשיךגם כדי לחתן את ילדיהם בכבוד וגם בשביל ההלוואות שחייבות להשתחרר
    לפי הבנתי
    יד שמשון זה לא גמ"ח שמתחייב למי שמפקיד והם לא עושים כסף ומרוויחים
    אולי אני טועה תקנו אותי
    הוא פשוט גמ"ח גדל שלא רוצה להיסגר
    והרב קסלר נחלץ חושים לעזרתו

• @ia90990 קצת שונה
    המרכזי ודומיו הם בסוף בנו תוכנית שחייבת להמשיךגם כדי לחתן את ילדיהם בכבוד וגם בשביל ההלוואות שחייבות להשתחרר
    לפי הבנתי
    יד שמשון זה לא גמ"ח שמתחייב למי שמפקיד והם לא עושים כסף ומרוויחים
    אולי אני טועה תקנו אותי
    הוא פשוט גמ"ח גדל שלא רוצה להיסגר
    והרב קסלר נחלץ חושים לעזרתו

@בוגר-גוטפלוס
    להפך
    לשאר הגמחים יש מודל כלכלי מסודר גם אם הם לא יגדלו,
    הוא מתחייב להלוות בלי שיש לו שום מקור אמיתי ומסודר לזה.

• @בוגר-גוטפלוס
    להפך
    לשאר הגמחים יש מודל כלכלי מסודר גם אם הם לא יגדלו,
    הוא מתחייב להלוות בלי שיש לו שום מקור אמיתי ומסודר לזה.

@הקול-השפוי טוב שיש פורום שככה מחכים אותי
    בכל מצב מידיעה ברורה
    לכל הגמחים אין תוכנית ברורה רגע שייעצר
    ולהפך ביד שמשון לפחות לא השקעת כסף כי גם אם מחר כולם ימשכו את הכסף לא יקרוס אולי יקח כמה שנים עד שכולם יקבלו חזרה
    מצד שני הגמחים האלה אנשים שילמו כסף כדי לקבל
    וגם אם לגמח המרכז יש דרך לשרוד זה לא לתמיד כלומר יום אחד זה ייעצר ובפרט שברגע שהם קצ תקורסים כולם ימשכו ויתחיל בלאגן
    אושר בכבוד לדעתי ודאי אין להם תשתית מספיק חזקה למרות שעובדים מאוד קשה

• אני לתומי עוקב אחרי יד שמשון זמן רב ונראה שעושים עבודת קודש אמיתית אשריכם

• אני לתומי עוקב אחרי יד שמשון זמן רב ונראה שעושים עבודת קודש אמיתית אשריכם

@האמת-נצחה said:

אני לתומי עוקב אחרי יד שמשון זמן רב ונראה שעושים עבודת קודש אמיתית אשריכם

יש לך משהו ענייני להגיב או שאתה סתם זורק מילים בלי להקדיש מחשבה?

• @הקול-השפוי טוב שיש פורום שככה מחכים אותי
    בכל מצב מידיעה ברורה
    ולהפך ביד שמשון לפחות לא השקעת כסף כי גם אם מחר כולם ימשכו את הכסף לא יקרוס אולי יקח כמה שנים עד שכולם יקבלו חזרה
    וגם אם לגמח המרכז יש דרך לשרוד זה לא לתמיד כלומר יום אחד זה ייעצר ובפרט שברגע שהם קצ תקורסים כולם ימשכו ויתחיל בלאגן
    אושר בכבוד לדעתי ודאי אין להם תשתית מספיק חזקה למרות שעובדים מאוד קשה

@בוגר-גוטפלוס said:

@הקול-השפוי טוב שיש פורום שככה מחכים אותי
    בכל מצב מידיעה ברורה

למיטב ידיעתי יש להם אבל אולי אני טועה

אם לא יהיה לו מפקידים לא יהיה לו מאיפה להחזיר

גם ביד שמשון משלמים בשביל לקבל

לא נראה לי שהם מחוייבים לתת אפשרות למשוך באמצע תקופה

• המדד קרוב לשיא של כל הזמנים
    ובכנס יסבירו שזה בכלל לא לא שווה להשקיע
    שנה שעברה הכנס היה בזמן של משבר זה היה נשמע רציני
    הפעם זה יהיה מגוכח.

מחיר הנפט הגולמי בארה"ב ירד היום ב-7%, ונסחר במחיר של 92 דולר. הבורסה האמריקאית ממשיכה לעלות. שוק המניות הוסיף לעצמו מתחילת החודש 6 טריליון דולר.

• פוסט זה נמחק!
  • המדד קרוב לשיא של כל הזמנים
    ובכנס יסבירו שזה בכלל לא לא שווה להשקיע
    שנה שעברה הכנס היה בזמן של משבר זה היה נשמע רציני
    הפעם זה יהיה מגוכח.

מחיר הנפט הגולמי בארה"ב ירד היום ב-7%, ונסחר במחיר של 92 דולר. הבורסה האמריקאית ממשיכה לעלות. שוק המניות הוסיף לעצמו מתחילת החודש 6 טריליון דולר.

@דוד-גולדברג said:

המדד קרוב לשיא של כל הזמנים

@דוד-גולדברג said:

הבורסה האמריקאית ממשיכה לעלות. שוק המניות הוסיף לעצמו מתחילת החודש 6 טריליון דולר

אבל הסבירו לי כל הזמן שבהשקעה לטווח ארוך אין מה להתרגש מירידות ונפילות, צריך לעצום עיניים ולסתום אזניים.
    אז למה אתה מתרגש מעליות? משיאים? מעליה של חודש אחד?

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    7 פוסטים
    96 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @רואה-את-הנולד said: ללא מקורות מימון חיצוניים משמעותיים, מודל כמו של יד שמשון חייב גידול מתמשך וחזק כדי להחזיק לאורך עשרות שנים. אם זה לא קורה – קיים סיכון אמיתי לקושי לעמוד בהתחייבויות. נשמע לי קצת תלוש. איך הרב קלסר תומך במשהו שיכול ברגע אחד לקרוס (כי אם הבנתי אז הגלגל של לעצור מתן הלוואות יעצור את המשך התרומות וברגע זה יקרוס)? זה אולי מסביר את הכנס של יד שמשון הערב ואת ההיסטריה שלהם מזה שאברכים מצאו מקומות חדשים שדרכם יוכלו לחתן את הילדים, חשבתי שמה ששמעתי זה דמגוגיה זולה סתם כי הם מזלזלים באינטלגנציה של הציבור, כנראה שמדובר ממצוקה שלהם ואם כן אני מושך את מילותיי שחס וחלילה לא בגללנו הגמח יקרוס!!
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    146 צפיות
    חופש כלכליח
    כל חברה או חנות שיחליטו שהם מפסיקים לעשות חשבון מה הם מכניסים מה הם מוצאים בעיקרון יכולים לעשות את זה ולא בטוח שהם יגיעו לפשיטת רגל אבל הסיכוי שהריוחיות שלהם תרד גבוה זה לא חובה אבל זה עוזר מאוד
  • 9 הצבעות
    9 פוסטים
    615 צפיות
    מ
    @טריידר כתב במשקיעים ! אבל שקועים בלימוד !!!!: ג] יש קצת "באג" בהפיכת העיסוק לערכי עבור "חתנין רבנן", מאחר (ולפי התרשמותי) ככל שאברך יותר רואה בעסק ענין רוחני, או אפילו קיום "חובת השתדלות שבתיירה", זה אוטומטית מוריד חלק ניכר מתחושת האחריות הכספית, וכמו שכתבת במקו"א שחונכנו לכסף קל וסייעתא דשמיא מופלגת, לכן ככל שהעסק יותר קשור להקב"ה, כך מובטחת יותר יביא סייעתא דשמיא, ובבחינת "אם נגזר עלי לחתן בכבוד, זו עסקה עם פוטנציאל מפסיקה לטשטש את הנס, ולהיכנס לפרטי פרטים ולבדוק כל האפשרויות והבטוחות זה כבר בגדר ספיקות בביטחון וכו'"... אדרבה לסוג אברך כזה זה יעזור לבדוק את העיסקה מכל כיוון, כי מקובלנו מרבותינו בעלי המוסר שרק בגשמיות יש גבול להשתדלות. אבל ברוחניות צריך לשאוף להגיע למקסימום ולעשות כל מאמץ ואין גבול להשתדלות, וככל שמתאמצים יותר הקב"ה נותן יותר. בגדר "הרחב פיך ואמלאהו". ואברך שמשוכנע [או שמשכנע את עצמו - כמוני], שכל העיסוק בהשקעות הוא נטו השתדלות לרוחניות, מובטח לנו שלא יחסוך כל מאמץ בזה, כי ברוחניות זו העבודה של האדם ולא של הקב"ה. והוא באמת יקבל סייעתא דשמיא יותר.... כמו שאמר ר' שלום שבדרון 2 אנשים סוללים את אותו הכביש, אחד עוסק במצוות ישוב ארץ ישראל, והשני עובד במע"צ - הגלגול הקודם של "נתיבי ישראל". הכל תלוי בכוונה.... [image: 1755623079861-865d5034-19e5-4478-8613-28d19baafeb2-image.png] אוצר החכמה_-_ ברכת אברהם - מאמרים והדרכות תורה א - ארלנגר, אברהם בן שמשון רפאל__ 248_249.pdf [image: 1755622759758-a95beb2a-bf52-41d6-ac43-d4ba7ac0b103-image.png]
  • 1 הצבעות
    38 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    אם כבר טחנו אותו מכל הכיוונים לפחות ניתן לעסקאות שלו לדבר זה המייל שהוא שלח עכשיו. לא קראתי אותו עדיין עשיתי העתק הדבק. אבל איתמחי גברא שהוא מציע דברים טובים. ומי שחושב שיש לי קשר אליו ואני משווק אותו שיעשה לי דיסלייק.... [אגב גם מי שמרוויח מדברים דומים בשוק ההון נקרא שהוא משווק ???] נכס מהמם בירושלים, אבל רק לבעל יכולת, תנאים מפליגים ופוטנציה השבחה גבוהה ​נכס מהמם ב-גילה בירושלים ​ דירת פנטהאוז 4.5 חד' 106 מ' דירה משופצת קומפלט: צנרת חשמל חדשה, כלים סניטריים חדשה. מחסן פרטי בקומת המחסנים. קומה עליונה עם מרפסת גדולה ויפה. עם מעלית. שווי שכ"ד להשכרה 7,000 ש"ח. לפינוי בינוי עם היזם חב' "עומר" הנדסה הבונה את הפרויקט המרכז העולמי של ויז'ניץ. תוספות של דירות התמורה, כמות לא מקובלת בשוק של 42 מ' מתוכו 12 מ' מרפסת. לפי תוספת התמורה, תתקבל דירה של 6 חד' ועוד תוספת מחסן צמוד לדירה, (לא בקומת מחסנים) ​ ​שווי שכ"ד שתתקבל מהיזם לפחות 10-20% מעל שווי שכ"ד. ​ ​שווי הנכס החדש הצפוי (לפי מחירי היום) הנו לפחות 4,600,000 ש"ח ​ ​חלום של השקעה ​במיוחד בתנאי מינוף: ​של דירה לא ראשונה ההשקעה 1,325,000 ש"ח ​במצב של דירה ראשונה, ההשקעה 662,500 ש"ח בלבד ​ ​מדובר על אחוזי רווח גבוהים מאד, במיוחד לאור התנאים ​הנמוכים כיום בפרויקטים של פינוי בינוי.
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    146 צפיות
    טריידרט
    @משהמשה כתב באני כבר מפקיד לגמ"ח, להפסיק את ההפקדות?: האם יש מקום שמאפשר הפקדות בסכום קטן ומנהל עבור כל הלקוחות את ההשקעה כמו סוחרי נדלן למי שמחפש סיכוי מוגבר בסיכון מוגבר (מעל המוכר) - מובחרים במדד ה"נאסדאק", המדד מרכיב את 100 החברות החזקות בארה"ב, לרוב בתחום הטכנולוגיה, שם עיקר התנודיות וגם עיקר הכסף, ובכל זאת מדובר במדד מפוזר על פני כלל החברות הגדולות והבינוניות, כך שזה מאזן סיכון משמעותי, [image: 1748573874872-2ef75648-1904-45f6-bbd1-753929be06e9-image.png] [image: 1748573927886-ff2e596e-e527-4374-97ed-c50864cf0124-image.png]