קרן כספית זולה ובטוחה התיעצות
-
הסתכלתי באתר פאנדר על קרנות כספיות מה שמצאתי זה של מנהל השקעות איילון מספר נייר 5142252 גודל קרן 1272 תשואה חודש 0.29 דמי ניהול של 0.05 בכשרות הרב דביר (זה לכתחילה?)
טקסט קישור
קישור לדף הקרן באתר הבורסה
ויש של אנליסט 5142906 תאריך הקמה 6\26 גודל 437 (זה קצת! הממוצע הוא 4000) תשואה חודש 0.29 דמי ניהול 0.04 בכשרות הרב דביר מה עדיף והאם יש יותר זולים ויותר בטוחים
טקסט קישורכנ"ל
יש גם את של קסם אקטיב שיותר טוב מכל הבחינות אבל בו אני כבר משתמש אני צריך אחת חדשה
טקסט קישור
פה בפאנדר ראיתי את הקרנות טקסט קישור
במה אתם ממליצים לי לשים והאם יש דמי ניהול יותר זולים או מנהל קרן יותר אמין -
הסתכלתי באתר פאנדר על קרנות כספיות מה שמצאתי זה של מנהל השקעות איילון מספר נייר 5142252 גודל קרן 1272 תשואה חודש 0.29 דמי ניהול של 0.05 בכשרות הרב דביר (זה לכתחילה?)
טקסט קישור
קישור לדף הקרן באתר הבורסה
ויש של אנליסט 5142906 תאריך הקמה 6\26 גודל 437 (זה קצת! הממוצע הוא 4000) תשואה חודש 0.29 דמי ניהול 0.04 בכשרות הרב דביר מה עדיף והאם יש יותר זולים ויותר בטוחים
טקסט קישורכנ"ל
יש גם את של קסם אקטיב שיותר טוב מכל הבחינות אבל בו אני כבר משתמש אני צריך אחת חדשה
טקסט קישור
פה בפאנדר ראיתי את הקרנות טקסט קישור
במה אתם ממליצים לי לשים והאם יש דמי ניהול יותר זולים או מנהל קרן יותר אמין
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות