דילוג לתוכן

הרווח החרדי מביטול מחיר למשתכן לחייבי גיוס

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
11 7 1.9k 2

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    2 פוסטים
    130 צפיות
    ש
    @NAKAR מפתיע לפגוש אתר מרשים כזה. זכיתי להשתמש בשירותים של גברת יעל לפני יותר משנה ורק טוב יש לי לומר על המקצועיות וההבנה לצרכים המדוייקים בלי לדחוף את חלומותיה האישיים. מה שביקשנו אבל ברמה גבוהה. ובלי קשר, גונבה שמועה לאוזניי שהיא גם האדריכלית של החדר של אחד מגדולי הדור היום. בקיצור, ממליצים בכל פה.
  • 3 הצבעות
    90 פוסטים
    4k צפיות
    י
    יהודי-רציני said: מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית! בידינו לעצור את המחטף ע"י דרישה מנציגי הציבור לעצור את המחטף ולשווק את השכונה במכרזים לצביון חרדי. מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית! בידינו לעצור את המחטף ע"י דרישה מנציגי הציבור לעצור את המחטף ולשווק את השכונה במכרזים לצביון חרדי.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    174 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    334 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    406 צפיות
    ד
    @אביב זה נראה כרגע שהכי שווה אום אל פחם