דילוג לתוכן

לפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ

נדל"ן
31 9 974 10

נושאים מוצעים

• האם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?

נדל"ן חרדים בפריפריה
    8
    3 הצבעות
    8 פוסטים
    131 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    77 צפיות
    אבי ר.א
    @סמארט-הון הציפיות לאינפלציה מהמקורות השונים
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    225 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • השתתפות במשכנתא?!

כלכלת המשפחה משכנתא
    11
    1
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    335 צפיות
    ש
    @הקול-השפוי חסר שם את מזרחי טפחות.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    156 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/