דילוג לתוכן

האם מותר לקבל ריבית על החזרי מס?

תורני
33 13 788 13

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    108 פוסטים
    974 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @בית-שמש כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: השאלה האם אני יכול עכשיו לפתוח חשבון באותו בנק בסניף ליד הבית והמשכנתא תעבור לטיפול הסניף החדש או שבכל אופן אצטרך לפנות לסניף שבו פתחתי כדי לנהל את מה שקשור למשכנתא? תודה רבה!! להעביר פעילות עו"ש מסניף לסניף זה ודאי אפשרי. להעביר את סניף הביצוע של המשכנתא אין לי מושג, נראה לי קצת יותר מסובך.
  • 2 הצבעות
    7 פוסטים
    246 צפיות
    רואה את הנולדר
    @פשוט-יהודי כתב במחשבון ריבית דריבית: אבל התוצאה אמורה להיות לפחות קרוב למה שיוצא במחשבונים? אם לא אז לא היו קוראים להם מחשבונים היו קוראים להם מדמיינים
  • מכירת חשמל לחברת חשמל, האם יש בזה חשש הלכתי?

תורני
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    268 צפיות
    חופש כלכליח
    @אב-מאושר כתב במכירת חשמל לחברת חשמל, האם יש בזה חשש הלכתי?: שמעתי שהמכירה לחברת חשמל היא בדרך כלל רק דרך הרשת האזורית הקרובה ולא ברשת הכללית, ולרוב זה בכלל לא עובר את הטרנספורמטור האזורי, כך שאם האיור שומר תורה ומצוות יתכן שזה משנה את הדיון. אני לא מכיר הרבה אזורים שומרי תורה ומצוות שיש שם גג פנוי לקולטים
  • 5 הצבעות
    4 פוסטים
    210 צפיות
    צ
    @טריידר צודק בכל מילה, באופן אישי הייתי חותם ערבויות [על סכומים קטנים], פעם אחת גם שילמתי את הערבות... סיפרתי את זה לחבר, והוא אמר שאני אשם, הוא נוהג לחתום ערבויות לכל מבקש [כי הוא מגלגל הרבה כסף בשביל הבית כנסת וצריך להיות מוכר בכל הגמ"חים וצריך ערבים, אז הוא גם חותם ערבויות] הוא אומר לכל לווה, אם אתה לא מחזיר את הכסף בזמן ואני צריך לשלם במקומך, אני מגיע אליך הבייתה ומתחיל להוציא דברים... פעם אחת קרה שמנהל גמ"ח התקשר אליו והודיע לו שהלווה לא פרע בזמן, הוא הלך מיד לאותו לווה דפק בדלת, פתחה הגברת, הוא הודיע לה שבעלה לקח הלוואה והחתים אותו, אם עד מחר הוא לא מסדר את העניין, הוא לוקח את הספה. למחרת הלווה פרע את כל הכסף.
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    652 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים