דילוג לתוכן

קישורים לכל מאמרי שוק ההון והשקעות

נעוץ שוק ההון והשקעות
11 11 1.2k 5

נושאים מוצעים

• משקיעים חכמים?

שוק ההון והשקעות משקיעים מתחילים שוק ההון
    3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    165 צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    @בן-עליה תצטרף ותהנה
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    449 צפיות
    מ
    משכנתא היא הלוואה בריבית הכי נמוכה בשוק. כמעט כל דבר כדאי לעשות עם הכסף במקום להחזיר משכנתא. אלא אם יש סיבות אחרות שלא קשורות לכסף
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    abaye123A
    @חושב-שאני-גאון אני לא רואה סיבה הגיונית להעדיף חברה ישראלית ע"פ חברה אמריקאית כמו קראקן וכו' - פערי העמלות הם 70%-80% לפחות לרעת החברות הישראליות.. (בקראקן ספציפית ניתן לעשות מינו פרו במחיר של כ20 ש"ח לחודש, אני עושה מינוי כל פעם שאני מבצע רכישות גדולות ומבטל אותו לאחמ"כ) כמובן שאני מדבר על עמלות של הבורסה ולא על תשלומי הגז של הרשת הבעיה היחידה עם חברות חיצוניות שקשה למשוך את זה לבנק אח"כ אבל יש על זה דיונים לאחרונה, ואני מאמין שעד שהחברים פה יעשו רווחים משמעותיים כאלו הענין כבר יסודר..
  • 1 הצבעות
    65 פוסטים
    3k צפיות
    ש
    מי שבאמת רוצה להיות מומחה ולהבין את העומק בשוק ההון ניתן לקבל מדריך מקיף במייל b3634488@gmail.com
  • כך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון

שוק ההון והשקעות
    14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    570 צפיות
    חלמיש צורח
    @טריידר כתב בכך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון: @שמיל-שמיל כתב בכך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון: @טריידר המדינה חתומה על הית"ע נכון, אבל עד כמה שצריך עקרונית הית"ע, יהיו אלו שמחמירים לא להסתמך על הית"ע, מה שהופך את קבלת הריבית בהחזר מס לבעייתי... אין השקעה בשוק ההון, ודאי שלא השקעה במסחר עצמאי, שלא כרוכה בהיתר עיסקא. כך שאין הרבה הבדל הלכתי בין הרווח שיש לך מהקרן סל אותה בחרת, לבין הרווח שיש לך מההחזר של רשות המסים. כמדומני שגם אין הבדל גדול ברמת ההידור ביניהם. אולי יש הבדל קטן, שהמדינה לא חתומה על היתר עסקא פרטי עם 'גלאט הון', אבל מאידך גלאט הון סבירא להו שלא צריך בכלל היתר עסקא עם המדינה. ובפרט שכאן אתה לא מלווה להם (כמו באג"ח של המדינה) אלא רק הם 'גוזלים' לך סכום, ומחזירים כעבור תקופה את הגזילה בתוספת הריבית של המשק.