על מה כדאי לחסוך והיכן להשקיע ולשפוך?בעלי מקצוע וחומרים מומלצים,בקיצור הכל על שיפוץ.....
-
מאותם קבלנים, או קבלן אחר זול משמעותית ?
אציין שחבר שלי בחר לאחרונה שיפוצניק זול משמעותית,
ובמקום שהשיפוץ לקח שלושה חודשים גם אחרי שנה הוא עדיין לא סיים...צריך לדעת (עד) איפה אפשר לחסוך...
@טריידר כתב בעל מה כדאי לחסוך והיכן להשקיע ולשפוך?בעלי מקצוע וחומרים מומלצים,בקיצור הכל על שיפוץ.....:
אציין שחבר שלי בחר לאחרונה שיפוצניק זול משמעותית,
ובמקום שהשיפוץ לקח שלושה חודשים גם אחרי שנה הוא עדיין לא סיים...והזול שכן סיים ,היה צריך לתקן את כל הנזקים אחרי תקופה.
חובה לבדוק גם איכות! -
אם מישהו 'מונח בסוגיא' אשמח לדעת כמה עולה ממוצע בשוק - צביעת דירה 3 חדרים (כ-60 מ"ר),
תודה רבה.
האם עם כל הבלגן יותר משתלם לעשות את זה לבד? -
אם מישהו 'מונח בסוגיא' אשמח לדעת כמה עולה ממוצע בשוק - צביעת דירה 3 חדרים (כ-60 מ"ר),
תודה רבה.
האם עם כל הבלגן יותר משתלם לעשות את זה לבד?@שמואל תלוי בכמות התיקונים, וסוג הצבע. ועוד. צבעי טוב לפחות 4000 ש"ח. לא כולל תקרות.
בכל מקרה תביא לפחות 2 -3 צבעים עם המלצות, להצעת מחיר!!!! אל תוותר!!
לא ניסיתי לצבוע לבד, אבל אם אתה רוצה גיוון צבעי טוב יעשה יותר יפה. -
@שמואל כ2000 ש"ח תלוי איפה
ולדעתי בדרך כלל בצביעה שווה לעבוד לבד בפרט בביה"ז אבל כמובן זה מאד אינדבינדואלי.@גיימר אולי תספר לנו את מי לקחת ומה הוא עשה?
-
@גיימר אולי תספר לנו את מי לקחת ומה הוא עשה?
@רק-לא-סנופי כתב בעל מה כדאי לחסוך והיכן להשקיע ולשפוך?בעלי מקצוע וחומרים מומלצים,בקיצור הכל על שיפוץ.....:
@גיימר אולי תספר לנו את מי לקחת ומה הוא עשה?
לא אני לקחתי ,אלא חבר מהכולל ,מדובר בפגמים פה שם של חוסר דיוק.
ושמעתי לא מעט דברים דומים. -
לגבי ריהוט-
לא אלכלך ולא אספר באיזו חנות מדובר,
אבל אם מישהו מתכנן לקנות ריהוט שיעשה טובה לעצמו ויברר קודם היטב את זמני האספקה של החנות,
לצערינו אצלינו זה כבר אחרי ה 30 ימי עסקים ועדיין לא נושענו...
פעם זה האוטו במוסך ופעם זה כל תירוץ אחר.
יש חנויות שצריך לקחת את הזמנים שלהן בעירבון מוגבל. מאד מאד מוגבל... -
לגבי ריהוט-
אבל אם מישהו מתכנן לקנות ריהוט שיעשה טובה לעצמו ויברר קודם היטב את זמני האספקה של החנות,
יש חנויות שצריך לקחת את הזמנים שלהן בעירבון מוגבל. מאד מאד מוגבל...@שבתי-בבית-ה
לפחות תאיים עליהם שהם לא יטפלו בזה עד... אתה מפרסם אותם.
ואז זה יהיה לתועלת הציבור. -
לגבי ריהוט-
יש חנויות שצריך לקחת את הזמנים שלהן בעירבון מוגבל. מאד מאד מוגבל...@שבתי-בבית-ה כתב בעל מה כדאי לחסוך והיכן להשקיע ולשפוך?בעלי מקצוע וחומרים מומלצים,בקיצור הכל על שיפוץ.....:
לגבי ריהוט-
יש חנויות שצריך לקחת את הזמנים שלהן בעירבון מוגבל. מאד מאד מוגבל...איצ'ה דיבר פעם על משהו דומה
-
לגבי ריהוט-
יש חנויות שצריך לקחת את הזמנים שלהן בעירבון מוגבל. מאד מאד מוגבל...@שבתי-בבית-ה
בהחלט מסכים איתך,
במקרה שלי דוקא הלכתי לחנות רהיטים שאחותי קנתה אצלם והייתה מרוצה,
אבל אצלי היה פשלות,
ארון בחד"ש, הביאו דגם אחר ממה שהזמנתי, בגלל שהמוכרת רשמה בטעות דגם אחר.
והיא זכרה שהדגשנו לה שאת הדגם הזה אנחנו לא רוצים.
הדלתות של הארון ספרים הגיעו גם דגם שונה, בגלל שכבר הפסיקו לייצר את מה שרצינו, וכבר שילמנו עליו.
דיברתי עם בעלת החנות והבהרתי לה שאני רוצה את מה ששילמתי עליו ולא משהו אחר,
והיא התחילה להסביר לי עד כמה אני צריך להתחשב בה, ואם יחליפו לי, היא תפסיד את העלות של הדגם שהגיע אלי, כי א"א למכור את זה לאחרים, וגם את עלות ההובלה היא תצטרך לספוג, ומה אכפת לי לקבל דגם יותר משתלם ויותר יקר ממה שהזמנתי.
אחרי שיחות ארוכות היא הסכימה גם לפצות אותנו במגן מזרון...
אמרתי לה שעשיתי אצלה קנייה של אלפי שקלים, והיא מפצה אותי במוצר שעולה בערך מאית ממה שהיא קיבלה מאיתנו...
בסוף הסכימה גם לוותר על 1,000 ש"ח.
המסקנה שלי, ברור שקורים טעויות, אבל תבררו על השירות, האם באים לקראתכם כשיש טעות,
והכי חשוב, אל תשלמו את כל הכסף בהזמנה, תשאירו אצלכם כמה שאפשר לאחרי שהמוצר יבוא. -
@שבתי-בבית-ה
בהחלט מסכים איתך,
במקרה שלי דוקא הלכתי לחנות רהיטים שאחותי קנתה אצלם והייתה מרוצה,
אבל אצלי היה פשלות,
ארון בחד"ש, הביאו דגם אחר ממה שהזמנתי, בגלל שהמוכרת רשמה בטעות דגם אחר.
והיא זכרה שהדגשנו לה שאת הדגם הזה אנחנו לא רוצים.
הדלתות של הארון ספרים הגיעו גם דגם שונה, בגלל שכבר הפסיקו לייצר את מה שרצינו, וכבר שילמנו עליו.
דיברתי עם בעלת החנות והבהרתי לה שאני רוצה את מה ששילמתי עליו ולא משהו אחר,
והיא התחילה להסביר לי עד כמה אני צריך להתחשב בה, ואם יחליפו לי, היא תפסיד את העלות של הדגם שהגיע אלי, כי א"א למכור את זה לאחרים, וגם את עלות ההובלה היא תצטרך לספוג, ומה אכפת לי לקבל דגם יותר משתלם ויותר יקר ממה שהזמנתי.
אחרי שיחות ארוכות היא הסכימה גם לפצות אותנו במגן מזרון...
אמרתי לה שעשיתי אצלה קנייה של אלפי שקלים, והיא מפצה אותי במוצר שעולה בערך מאית ממה שהיא קיבלה מאיתנו...
בסוף הסכימה גם לוותר על 1,000 ש"ח.
המסקנה שלי, ברור שקורים טעויות, אבל תבררו על השירות, האם באים לקראתכם כשיש טעות,
והכי חשוב, אל תשלמו את כל הכסף בהזמנה, תשאירו אצלכם כמה שאפשר לאחרי שהמוצר יבוא.@צמיחה כתב בעל מה כדאי לחסוך והיכן להשקיע ולשפוך?בעלי מקצוע וחומרים מומלצים,בקיצור הכל על שיפוץ.....:
והכי חשוב, אל תשלמו את כל הכסף בהזמנה,
הרבה מאד מהחנויות רהיטים (בעיקר אנ"ש) לא שולחים הזמנה ליצרן לפני מלוא התשלום.