אימון כלכלי, כמה תועלתי זה יכול להיות?
-
כהמשך לשרשור הזה טקסט קישור
ועכשיו מילה לרב טריידר ששאל מה אני מציע למי שמחתן את בנותיו עוד 3/5 שנים, אז ראשית כל כפי שכבר ציינתי זה שאני חושב שכשאין יכולת להשלים את העיסקא א"א להיכנס אליה זה לא אומר שבהכרח יש מה לעשו., אך לגופו של ענין אני חושב שיש מה לעשות אני קורה לזה דרך ארוכה שהיא קצרה אך ככל הנראה דרך זו היא כמעט ללא סיכונים עם רווח שאינו דומה לעסקאות בומבסטיות אבל בהחלט סכום שיכול לכסות את הוצאות החתונה בקלות ואף קצת כסף בצד כפי שאציין בפוסט הזה.
אימון כלכלי, מנסיון של רבים מאמנים כלכליים כמעט כל משפחה ממוצעת יכולה להגיע לרווח של יותר מ3 אלף שח בחודש הן מהתייעלות בהוצאות והן מהגדלת הכנסות, העלות של אימון כלכלי נע בין 2000 למתחילים עד ל10 אלף לגדולים, אך זה מחזיר את עצמו די מהר, ניקח כרגע התייעלות ממוצעת שמגיעה ל3 אלף שח נכניס את זה לקופת גמל במסלול הלכה [בד"כ 50 אחוז מנייתי] עם תשואה ממוצעת של 5.5 אחוז [לצורך הענין מסלול הלכה השנה עשה קרוב יותר ל10 אחוז] אנו מגיעים לסכום של 203 אלף שח [יש מס של כאלף שח, אם נחסוך כסף זה בקרן השתלמות גם את זה לא נשלם], ניתן גם להניח את זה במסלול מחקה מדד ובעוד חמש שנים לא למשוך את זה אלא לקחת הלוואה ע"ח הקרן הקיימת ולקבל תשואה עודפת יותר ולהגיע סה"כ לכ230 אלף [ושוב בקופ"ג נשלם מס של כ9 אלף שח ובקרן השתלמות נחסוך גם את זה].
עכשיו אני יודע שזה נשמע משעמם ולא משהו בומבסטי כמו רווח של מאות אלפי ש"ח שנוחתים הישר מן השמים, אך רק אומר שהדרך שאני מציע היא דרך שהסיכון בה הוא כמעט אפסי ומתאים כמעט לכל נפש בניגוד לעיסקא המוצעת כאן שתלויה בכמה וכמה משתנים כפי שציינתי שם וכן ביכולת לבצע עיסקאות כאלו בצורה נכונה.
האם אני מאמן כלכלי?, לא, האם אני מאמין בתהליכים כאלו?, האם אני יודע על אנשים שיצרו שינוי משמעותי מחמת אימון כזה?, חד משמעית כן, כלל והמערכת הפיננסית שאנו נמצאים סביבה נעשית מורכבת וקשה יותר היכולת שלנו לנהל את סדר היום הפיננסי נעשה קשה וקשה יותר, לא אמור להיות שום בושה לפנות לאימון כזה, זה תורם רבות לא רק לנושא הפיננסי בבית אלא לכל ההסתכלות והצורה בה אנו מנהלים ומקבלים החלטות בחיינו.
מזמין את המאמנים @דוד-גולדברג , @משה-חיים , @אבישי-ויינגולד , @fishel לשתף אותנו בתהליכים בהם עוברים אנשים, איך ניתן בכמה פגישות לשנות צורת חיים להוביל לעצמנו סדר יום ולא להיגרר אחרי המציאות הפיננסית בה אנו נמצאים. -
ש שמיל שמיל התייחס לנושא זה ב
-
ש שמיל שמיל התייחס לנושא זה ב
-
שלום וברכה !!
ממש ברור שניהול כלכלי נכון לא חייב להיות “בום” של רווחים מהירים – ההשקעה באימון כזה יוצרת שינוי אמיתי, יציב ובטוח לאורך זמן.
ניכר כמה התייעלות והכוונה נכונה יכולות להוביל לצמיחה משמעותית, גם בלי סיכונים גבוהים.כשבן אדם נכנס לתהליך כזה של שינוי, זה פותח לו ממש המון בחיים – הוא גם מוכן להתקדם, להאמין בעצמו,לנצל הזדמנויות ולקחת אחריות
אני מכיר מישהו שעבד בשכר קצת מעל המינימום, ובזמן האחרון הוא נכנס לתחום חדש שבו הוא מרוויח כבר 100 ₪ לשעה.אני מסכים שגם היכולת שלנו לנהל את סדר היום הפיננסי משפיעה על כל ההחלטות שלנו בחיים – לא רק על הכסף.
-
שלום וברכה !!
ממש ברור שניהול כלכלי נכון לא חייב להיות “בום” של רווחים מהירים – ההשקעה באימון כזה יוצרת שינוי אמיתי, יציב ובטוח לאורך זמן.
ניכר כמה התייעלות והכוונה נכונה יכולות להוביל לצמיחה משמעותית, גם בלי סיכונים גבוהים.כשבן אדם נכנס לתהליך כזה של שינוי, זה פותח לו ממש המון בחיים – הוא גם מוכן להתקדם, להאמין בעצמו,לנצל הזדמנויות ולקחת אחריות
אני מכיר מישהו שעבד בשכר קצת מעל המינימום, ובזמן האחרון הוא נכנס לתחום חדש שבו הוא מרוויח כבר 100 ₪ לשעה.אני מסכים שגם היכולת שלנו לנהל את סדר היום הפיננסי משפיעה על כל ההחלטות שלנו בחיים – לא רק על הכסף.
@יצחק-שקל-דעת השאלה האם אימון כלכלי נועד רק לאנשים שמתקשים לסגור חודש, כי אז יש להם את הדחף ואת הרצון לשנות ולהשתנות כדי להרים את הראש קצת יותר גבוה מעל המים, אבל מי שמסתדר טוב מאוד כל חודש, למרות שההתנהלות הכלכלית שלו היא לא משהו וודאי שיש לו מקום לשפר גם בזה, האם יש לו מה ללכת לאימון כלכלי למרות שמסתמא לא יהיה לו את הדחף לבצע את המשימות ולהשתנות אחרי שהוא מסתדר טוב מאוד?
-
כהמשך לשרשור הזה טקסט קישור
ועכשיו מילה לרב טריידר ששאל מה אני מציע למי שמחתן את בנותיו עוד 3/5 שנים, אז ראשית כל כפי שכבר ציינתי זה שאני חושב שכשאין יכולת להשלים את העיסקא א"א להיכנס אליה זה לא אומר שבהכרח יש מה לעשו., אך לגופו של ענין אני חושב שיש מה לעשות אני קורה לזה דרך ארוכה שהיא קצרה אך ככל הנראה דרך זו היא כמעט ללא סיכונים עם רווח שאינו דומה לעסקאות בומבסטיות אבל בהחלט סכום שיכול לכסות את הוצאות החתונה בקלות ואף קצת כסף בצד כפי שאציין בפוסט הזה.
אימון כלכלי, מנסיון של רבים מאמנים כלכליים כמעט כל משפחה ממוצעת יכולה להגיע לרווח של יותר מ3 אלף שח בחודש הן מהתייעלות בהוצאות והן מהגדלת הכנסות, העלות של אימון כלכלי נע בין 2000 למתחילים עד ל10 אלף לגדולים, אך זה מחזיר את עצמו די מהר, ניקח כרגע התייעלות ממוצעת שמגיעה ל3 אלף שח נכניס את זה לקופת גמל במסלול הלכה [בד"כ 50 אחוז מנייתי] עם תשואה ממוצעת של 5.5 אחוז [לצורך הענין מסלול הלכה השנה עשה קרוב יותר ל10 אחוז] אנו מגיעים לסכום של 203 אלף שח [יש מס של כאלף שח, אם נחסוך כסף זה בקרן השתלמות גם את זה לא נשלם], ניתן גם להניח את זה במסלול מחקה מדד ובעוד חמש שנים לא למשוך את זה אלא לקחת הלוואה ע"ח הקרן הקיימת ולקבל תשואה עודפת יותר ולהגיע סה"כ לכ230 אלף [ושוב בקופ"ג נשלם מס של כ9 אלף שח ובקרן השתלמות נחסוך גם את זה].
עכשיו אני יודע שזה נשמע משעמם ולא משהו בומבסטי כמו רווח של מאות אלפי ש"ח שנוחתים הישר מן השמים, אך רק אומר שהדרך שאני מציע היא דרך שהסיכון בה הוא כמעט אפסי ומתאים כמעט לכל נפש בניגוד לעיסקא המוצעת כאן שתלויה בכמה וכמה משתנים כפי שציינתי שם וכן ביכולת לבצע עיסקאות כאלו בצורה נכונה.
האם אני מאמן כלכלי?, לא, האם אני מאמין בתהליכים כאלו?, האם אני יודע על אנשים שיצרו שינוי משמעותי מחמת אימון כזה?, חד משמעית כן, כלל והמערכת הפיננסית שאנו נמצאים סביבה נעשית מורכבת וקשה יותר היכולת שלנו לנהל את סדר היום הפיננסי נעשה קשה וקשה יותר, לא אמור להיות שום בושה לפנות לאימון כזה, זה תורם רבות לא רק לנושא הפיננסי בבית אלא לכל ההסתכלות והצורה בה אנו מנהלים ומקבלים החלטות בחיינו.
מזמין את המאמנים @דוד-גולדברג , @משה-חיים , @אבישי-ויינגולד , @fishel לשתף אותנו בתהליכים בהם עוברים אנשים, איך ניתן בכמה פגישות לשנות צורת חיים להוביל לעצמנו סדר יום ולא להיגרר אחרי המציאות הפיננסית בה אנו נמצאים.@שמיל-שמיל כתב באימון כלכלי, כמה תועלתי זה יכול להיות?:
כמעט כל משפחה ממוצעת יכולה להגיע לרווח של יותר מ3 אלף שח בחודש הן מהתייעלות בהוצאות והן מהגדלת הכנסות
האם המדובר הוא גם על אברך שמעונין להיות תורני בלבד?
-
@יצחק-שקל-דעת השאלה האם אימון כלכלי נועד רק לאנשים שמתקשים לסגור חודש, כי אז יש להם את הדחף ואת הרצון לשנות ולהשתנות כדי להרים את הראש קצת יותר גבוה מעל המים, אבל מי שמסתדר טוב מאוד כל חודש, למרות שההתנהלות הכלכלית שלו היא לא משהו וודאי שיש לו מקום לשפר גם בזה, האם יש לו מה ללכת לאימון כלכלי למרות שמסתמא לא יהיה לו את הדחף לבצע את המשימות ולהשתנות אחרי שהוא מסתדר טוב מאוד?
@אבינדב-הכהן
כן , בהחלט אימון כלכלי מיועד גם לאדם שסוגר את החודש,
יש חגים, חופשות, טיפולי שיניים, חתונות ילדים ועוד.
למה אתה מתכוון שההתנהלות הכלכלית שלו לא משהו? טוב לו עם זה ? או שזה תוקע אותו איפה שהוא? -
@שמיל-שמיל כתב באימון כלכלי, כמה תועלתי זה יכול להיות?:
כמעט כל משפחה ממוצעת יכולה להגיע לרווח של יותר מ3 אלף שח בחודש הן מהתייעלות בהוצאות והן מהגדלת הכנסות
@סומכוס כל אדם יכול להגיע להתייעלות מהמקום האישי שלו, לכן אני דוגל באימון ולא בייעוץ ,
ייעוץ - עצה אחת נאמרת להמון אנשים אבל לא לכולם זה מתאים
אימון - האדם מתאמן לפי הפיתרון היחיד מסוגו שמיועד רק לו, הוא מכיר את עצמו ואת כוחותיו, וכאשר זה מגיע ממנו, זה ריווח עצום שזה שינוי אמיתי -
@סומכוס
אכן, יש סטיגמה על מאמנים [יתכן וישנם כאלו] שמה כבר הם יכולים לומר, תחסוך תחסוך תתקמצן ולך תנקה בתי כנסת בין הסדרים.
זה ממש לא המציאות ואם מאמן אומר לך דבר כזה לך תחפש מאמן אחר, בסופו של דבר ניהול תקציב נכון אמור להביא להחלטות נכונות חיי בלי תחושת מחנק והכנסות שמותאמות לערכים בהם אני מאמין. -
@סומכוס
אכן, יש סטיגמה על מאמנים [יתכן וישנם כאלו] שמה כבר הם יכולים לומר, תחסוך תחסוך תתקמצן ולך תנקה בתי כנסת בין הסדרים.
זה ממש לא המציאות ואם מאמן אומר לך דבר כזה לך תחפש מאמן אחר, בסופו של דבר ניהול תקציב נכון אמור להביא להחלטות נכונות חיי בלי תחושת מחנק והכנסות שמותאמות לערכים בהם אני מאמין.@שמיל-שמיל
אני הייתי רוצה להגיע למאמן
איך אני מברר על מאמן מוצלח\תותח, שאני יודע מראש שאני מגיע למישהו שיעזור לי להתייעל בצורה משמעותית.
אני מבית שמש -
@שמיל-שמיל
איך אני מברר על מאמן מוצלח\תותח, שאני יודע מראש שאני מגיע למישהו שיעזור לי להתייעל בצורה משמעותית.
אני מבית שמש@המבקר
זה גם מתבטא במחיר בד"כ, אם אתה בבית שמש הייתי ממליץ לך ללכת כבר לקורס של גוטמן שהוא מהגדולים אם לא הגדול בתחום בציבור בחרדי, שאמור להתחיל אוטוטו מדובר בקורס עם ליווי אישי של מנטורים, משימות עם שינוי תודעתי מא' עד ת'. [יש להם גם אחריות על הקורס אם אתה לא נשאר לך 2000 שח לחודש יותר אחרי הקורס אתה מקבל את כספך חזרה] אך מדובר בקורס יקר.
אם אתה לא רוצה קורס כזה אלא ליווי אישי של חמישה מפגשים שיעשה לך סדר וכלים איך להתנהל בצורה נכונה אני יכול לברר לך. -
@המבקר
זה גם מתבטא במחיר בד"כ, אם אתה בבית שמש הייתי ממליץ לך ללכת כבר לקורס של גוטמן שהוא מהגדולים אם לא הגדול בתחום בציבור בחרדי, שאמור להתחיל אוטוטו מדובר בקורס עם ליווי אישי של מנטורים, משימות עם שינוי תודעתי מא' עד ת'. [יש להם גם אחריות על הקורס אם אתה לא נשאר לך 2000 שח לחודש יותר אחרי הקורס אתה מקבל את כספך חזרה] אך מדובר בקורס יקר.
אם אתה לא רוצה קורס כזה אלא ליווי אישי של חמישה מפגשים שיעשה לך סדר וכלים איך להתנהל בצורה נכונה אני יכול לברר לך.@שמיל-שמיל ברצינות?
או שהם יגידו לי, המשכת ללכת למסעדות וכדו׳
כי אם זה 2,000 ש״ח אורגינל
אין להם סיכוי… -
@שמיל-שמיל
אני מבית שמש@המבקר
אני מבית שמש
אם זה רלוונטי בשבילך. -
@שמיל-שמיל
אני מבית שמש@המבקר
הקורס של גוטפלוס מיועד למי שרוצה ללמוד את הסוגיה בעיון.
לעומת זאת, ללכת לליווי אישי - שם אתם מתמקדים בעיקר על השגת היעד האישי לבית שלכם,
ולא נכנסים לעומק של איך הכל עובד.
תפקידו של המאמן הוא לעזור לכם לאבחן איפה האתגר ואיך מתגברים עליו והופכים אותו להצלחה גדולה.
זה כמו שיפוצניק שיבוא אליך הביתה ולא ישתמש בכל כלי העבודה שלו - כן הדבר אצל כל מאמן או מטפל רגשי שתלך אליו.
המעלות בקורס הקבוצתי:- כולם מתקדמים יחד וזה יוצר אווירה של שטייגען
- לומדים את הסוגיה לעומק ולרוחב, והדברים משתבחים לאורך זמן
- בגוטפלוס בפרט אתה משלם בשן ועין - ומבין שאתה חייב להחזיר את ההשקעה ולעבוד כמו שצריך...
היתרונות בליווי אישי: - מתאים גם למי שאין לו 5 שעות בשבוע ללימודים
- תהליך קצר יותר וממוקד בפתרון האישי
- תהליך זוגי אצל המאמן (גם בקורס קבוצתי חובה שהאשה תהיה חזק בעניינים דרך הזום וכדו')
- אפשר למצוא מחירים נמוכים יותר ולקבל שירות מקצועי, אם הפרט הזה חשוב לכם.
אני מכיר אישית את ר' נחמן רוזנבלום,
והוא חדור מטרה לעזור לאנשים להתקדם ולהצליח!!רק להעיר על מה שנזכר שמחפשים מאמן תותו---
חשוב לבדוק שלושה דברים לפני כניסה לתהליך:
א. שהתהליך המוצע הוא איכותי, ואתם מבינים כיצד הוא עשוי להביא אותכם ליעד הנכסף.
ב. שאתם מרגישים מוכנים לעשות עבודה טובה - לא 'קורעת' אך מאתגרת במידה נאה.
ג. שהמלווה \ מאמן שפניתם אליו, מרגיש לכם הבנאדם הנכון להדריך ולכוון, לפרגן ולהמריץ וכו'.מי שמרגיש סקפטי בנושא של תהליכי אימון כלכלי,
מוזמן להיחשף לסדרת מאמרים שחיברתי בעניין.הצלחה לכולם - ופרנסה בשפע מידו הרחבה!!
-
@המבקר
הקורס של גוטפלוס מיועד למי שרוצה ללמוד את הסוגיה בעיון.
לעומת זאת, ללכת לליווי אישי - שם אתם מתמקדים בעיקר על השגת היעד האישי לבית שלכם,
ולא נכנסים לעומק של איך הכל עובד.
תפקידו של המאמן הוא לעזור לכם לאבחן איפה האתגר ואיך מתגברים עליו והופכים אותו להצלחה גדולה.
זה כמו שיפוצניק שיבוא אליך הביתה ולא ישתמש בכל כלי העבודה שלו - כן הדבר אצל כל מאמן או מטפל רגשי שתלך אליו.
המעלות בקורס הקבוצתי:- כולם מתקדמים יחד וזה יוצר אווירה של שטייגען
- לומדים את הסוגיה לעומק ולרוחב, והדברים משתבחים לאורך זמן
- בגוטפלוס בפרט אתה משלם בשן ועין - ומבין שאתה חייב להחזיר את ההשקעה ולעבוד כמו שצריך...
היתרונות בליווי אישי: - מתאים גם למי שאין לו 5 שעות בשבוע ללימודים
- תהליך קצר יותר וממוקד בפתרון האישי
- תהליך זוגי אצל המאמן (גם בקורס קבוצתי חובה שהאשה תהיה חזק בעניינים דרך הזום וכדו')
- אפשר למצוא מחירים נמוכים יותר ולקבל שירות מקצועי, אם הפרט הזה חשוב לכם.
אני מכיר אישית את ר' נחמן רוזנבלום,
והוא חדור מטרה לעזור לאנשים להתקדם ולהצליח!!רק להעיר על מה שנזכר שמחפשים מאמן תותו---
חשוב לבדוק שלושה דברים לפני כניסה לתהליך:
א. שהתהליך המוצע הוא איכותי, ואתם מבינים כיצד הוא עשוי להביא אותכם ליעד הנכסף.
ב. שאתם מרגישים מוכנים לעשות עבודה טובה - לא 'קורעת' אך מאתגרת במידה נאה.
ג. שהמלווה \ מאמן שפניתם אליו, מרגיש לכם הבנאדם הנכון להדריך ולכוון, לפרגן ולהמריץ וכו'.מי שמרגיש סקפטי בנושא של תהליכי אימון כלכלי,
מוזמן להיחשף לסדרת מאמרים שחיברתי בעניין.הצלחה לכולם - ופרנסה בשפע מידו הרחבה!!
-
@שמיל-שמיל ברצינות?
אין להם סיכוי…@שמח-לעזור כתב באימון כלכלי, כמה תועלתי זה יכול להיות?:
אין להם סיכוי…
אם אתה כל כך בטוח לך לקורס אין לך מה להפסיד
-
@משה-חיים תסביר יותר,
איך בודקים את ב. אני מבין שזו שאלה שאני צריך לשאול את עצמי,
אבל איך בודקים את א. ג. ???@המבקר
שאלה טובה!
כשמדובר בשירות שהוא לא בדיוק מוצר פיזי,
מתפקידו של מציע המוכר
להסביר ולהטעים את הדברים, עד שהוא מצליח
להציג את השירות בפני המתעניין באופן מוחשי,
כך שניתן כביכול למשש בידיים את התהליך המוצע
ואת התועלת שהוא יביא לכם.למעשה, זהו הדבר העיקרי שיגרום ללקוח
לתת אמון בתהליך ובמלווה -
אנחנו נמצאים בעולם העשייה ולא יודעים
איך להוציא ברוגע אלפי שקלים על ערפל...אך מלבד מה שתרצו לראות שהמאמן הוא מקצועי;
יש כאן גם את נושא ההתאמה - שאתם 'באותו הראש'.
-שמעתי לא פעם אנשים
שיש להם תלונה על נותן שירות בתחום הייעוץ,
על כך שהוא נותן להם הוראות לביצוע שאינם לרוח המשפחה;
הן מצד הטבעים והן מצד הערכים.
(הבדיחות על כך ידועות ואכמ"ל)אני בתור מאמן - נפל לי האסימון שאנשים
צריכים 'להתבשל עם זה' ולא לסגור את עצמם בתהליך יקר
לפני שהם מרגישים בטוחים לגמרי
שיש כאן השקעה טובה בעצמם, ושנושא התשלום הוא בסה"כ
המפתח שמדליק את המנוע לעבודה משותפת שלנו יחד -
ולא מגהצים כרטיס מתוך חששות שמניחים מעותיהם על קרן הצבי...לכן כיום מי שפונה אלי ומתעניין בליווי,
אני אומר לו שפגישת היכרות חינם יש רק דרך הדיגיטל -
הכנתי לך סדרה של תוכן איכותי
שתעזור לך להיכנס לעניינים ולראות אם אתה מוכן
להתחיל מסלול שיתן לכם בס"ד בריאות כלכלית וזוגית,
ושליטה על מה שתבחרו לעשות בחיים שלכם.
(הקישור צורף לעייל לכל המעוניין)ואם תשאלו - למה אני נותן ערך חינם; ובסוף אנשים ילכו
למאמן אחר באזור מגוריהם..?
אז ניחשתם נכון - בתחום הזה ה'שליחות' תופסת מקום
הרבה יותר נרחב מאשר ההכנסה![אגב, קחו לכם כלל לחיים:
אם אתם מנסים להתפרנס מיגיע כפיכם -
תנסו לשחרר את הלחץ של 'השגת לקוחות',
ותעברו למיינדסט רגוע של 'הצעת עזרה בתשלום';
מתוך ידיעה ברורה שקצב ההכנסה שלכם הוא בידי אדון כל.
-המומחים אומרים שהמהלך הזה גם מביא
תוצאות יפות יותר בחשבון הבנק...]רוב הצלחה לכל עם ישראל!
-
@שמיל-שמיל ברצינות?
אין להם סיכוי…@שמח-לעזור
יש משימות שיעורי בית ישיבה עם מנטורים והתאמת עבודה בהתאם לערכים שחשוב לך.
אם אתה לא שותף לתהליך ברור שלא יקחו אחריות על הנושא, אך אם אתה בא עם רצון אמיתי לשינוי תקבל את האחריות.
לא התנסתי באופן אישי, אני כן יודע על יותר מאחד שקיבלו את כספם בחזרה -
@שמח-לעזור
אם אתה לא שותף לתהליך ברור שלא יקחו אחריות על הנושא, אך אם אתה בא עם רצון אמיתי לשינוי תקבל את האחריות.
לא התנסתי באופן אישי, אני כן יודע על יותר מאחד שקיבלו את כספם בחזרה@שמיל-שמיל כתב באימון כלכלי, כמה תועלתי זה יכול להיות?:
@שמח-לעזור
לא התנסתי באופן אישי, אני כן יודע על יותר מאחד שקיבלו את כספם בחזרהאני לא חושב שיש צורה בגוטפלוס שאדם לא יקבל תמורה של פחות מ2000 ש"ח בחודש
אם הוא לוקח את זה ברצינות.
אין פשוט אין. -
@שמח-לעזור
לא התנסתי באופן אישי, אני כן יודע על יותר מאחד שקיבלו את כספם בחזרהאני לא חושב שיש צורה בגוטפלוס שאדם לא יקבל תמורה של פחות מ2000 ש"ח בחודש
אם הוא לוקח את זה ברצינות.
אין פשוט אין.@נחמן-רוזנבלום
האם זה מתאים רק למשפחה שנמצאת בבעיה,
ופעם ראשונה מנסים לעשות שינוי.או גם למשפחה שמסיימים בפלוס
ועוקבים מלמעלה אחרי ההוצאות וההכנסות שלהם
אבל ישמחו כמובן לחסוך כמה שיותר…כי יש כאלה שיודעים מצוין איך לחסוך יותר מ2,000 ש״ח
אבל זה מגיע עם מחיר
כמו לוותר על נוחות או פינוקיםגם אז, אין מצב שהם לא יעשו את זה אחרי הקורס?
-
@נחמן-רוזנבלום
אבל ישמחו כמובן לחסוך כמה שיותר…כי יש כאלה שיודעים מצוין איך לחסוך יותר מ2,000 ש״ח
אבל זה מגיע עם מחיר
@שמח-לעזור כתב באימון כלכלי, כמה תועלתי זה יכול להיות?:
@נחמן-רוזנבלום
אבל זה מגיע עם מחיר
זה כמובן שאלה של כמה הם מוכנים להשקיע בזה.
-
@נחמן-רוזנבלום
אבל זה מגיע עם מחיר
@שמח-לעזור
גוטפלוס בנוי על העיקרון של עשייה,
כמה שיש יותר כאב יש יותר סיכוי לעשיית שינוי,
מי שרק מגיע לתוספת ידע חבל"ז,
מי שכבר נמצא בפלוס ורוצה להתייעל,
אם הגורם להתייעלות יהיה ע"י כאב אז הוא יצליח,
אם לא חבל"ז,
אא"כ הוא יצליח לעורר את הכאב.
יש בקורס הרבה שינויי תפיסות,
אבל ידע הוא כח רק אם מבצעים את המשימות ועוברים תהליך.