דילוג לתוכן

שאלות על תחילת מימוש פנסיה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
10 4 419 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    246 צפיות
    רחל עומסיר
    תגובה: עדכון בשוק הקרנות הכספיות הכשרות איזה כשרות יש לקרנות הכספיות החדשות? אחר העדכון האחרון קיבלתי לא מעט שאלות בנושא הכשרות, ולכן מצרפת כאן את פרטי הכשרות של הקרנות הכספיות החדשות. קרן כספית שקלית כשרה של חברת איילון מספר הקרן 5142252 כשרות הרב דביר קרן כספית שקלית כשרה של קסם מספר הקרן 5142377 כשרות בד״ץ העדה החרדית מדובר בשתי קרנות עם דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה, שצפויות להתחיל להיסחר בימים הקרובים. כרגיל, לפני קבלת החלטה חשוב לבחון את התמונה המלאה ולהתאים את הפתרון לצרכים האישיים.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    236 צפיות
    רחל עומסיר
    ודאי - מקיפה! בפרישה אחוז הבטחת תשואה גבוה יותר וזה חשוב ואין אפשרות כבר להעביר. גם כיום זה חשוב בנוסף לא לוותר על כיסוי ביטוחי לצערי אני מכירה כמה שממש חיים מקצבאות נכות מהקרן וכן כאלה שקצבאות שאירים מפרנסות אותם
  • שאלות בהקמת עסק

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות עסק זעיר
    7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    332 צפיות
    יהונתן דיקמןי
    אם אשתך בכל מקרה מגישה דוח שנתי, אתה לא יכול לדווח בתיאום. הדוח השנתי משותף לשניכם וחייב לכלול גם את ההכנסות שלך. אם תפתח עסק, יתבטל המעמד שלך כבן ישיבה, ותוכל להיות "עצמאי לא עונה להגדרה" ולשלם מינימום 250 ש"ח בחודש או להיות עצמאי ולשלם מינימום 241 ש"ח. כמובן שב2 האופציות ככל שההכנסות גבוהות- משלמים יותר
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    550 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    293 צפיות
    צ
    @shimon רחל עומסי שנמצאת כאן בפורום. אם תרצה הרחבה תפנה אלי באישי emeksicha@gmail.com