דילוג לתוכן

קרנות ממונפות - האם ואיך ?

הועבר מסחר עצמאי
168 20 8.8k 18

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    75 צפיות
    ב
    לגבי הרישום הלכתי אליהם לדלפק ככה לא צריך להזמין תור בשביל הרישום היא רצתה שיהיה לי סמס וכו' אמרתי לה שאפשר לקבל הודעה קולית לקוד היא לא ידעה ניסתה והצליחה ככה שאם אתה עם טלפון כשר תתעקש על זה אח"כ היא רצתה שאני אהיה עם מייל באתי עם המחשב נייד אבל בפועל לא היה צריך שום קוד בשבילה זה סתם היה התעקשות אבל בפועל הצלחתי לקבל ממנה קוד ועכשיו אני נכנס רגיל
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    183 צפיות
    מ
    @א.א.פ. כל ההסברים הללו הם בעיקר על פערי עקיבה אמיתיים לטווח הארוך, של אחוזים בודדים. בנוגע לשאלתו של @קל-זכות על פער עקיבה יומי משמעותי יותר (תאר לעצמך כזה פער בטווח הארוך). הסיבה פשוט הייתה שעת העדכון ולא פער עקיבה אמיתי. (שעת העסקה האחרונה הייתה שונה, בדקתי זאת אח"כ וזאת אכן הייתה הסיבה).
  • 1 הצבעות
    22 פוסטים
    652 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: על החלק הראשון בדבריך לדעתך מותר הלכתית לסחור באופציות על החברה שמעסיקה אותך למרות שבחוזה הם אומרים שאסור? אם אוסרים בחוזה זה שאלה של גזל (אני עובד אצל גוי אבל גזל עכו"ם אסור על פי הלכה) אני חשבתי שאתה מתכוון שעצם הפעולה גוזלת מהחברה. @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: מוודא שהבנתי את הדוגמא שלך .... אלא מה, תמכור את האופציה ששווה בסוף השנה בעצם 40 אם הבנתי נכון ואז תישאר עם מניות (שעדיין אצל הנאמן) ששווים 6,000 + 4,000 תמורת האופציה וגידרת את ההפסד למחיר הפרמיה אני בכיוון? כן אבל כיוון שאני אישית לא מספיק בקי באופציות אמרתי שיותר נכון ללמד את @עומק-הסיכוי את כללי הRSU שהם די פשוטים ולקבל ממנו ייעוץ בהתאם לצרכים הספציפיים.
  • 5 הצבעות
    16 פוסטים
    734 צפיות
    ל
    אולי צריך גירסה אחרת?
  • המלצות על מיטב או IBI

מסחר עצמאי ברוקרים מסחר מיטב ibi
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    388 צפיות
    ס
    אשמח לשמוע חוו"ד על מיטב או IBI, ממי שיש לו חשבון מסחר באחת מחברות אלו.