שוק ההון מול נדל"ן
-
@השומר
מי שמבין בשוק ההון יכול למנף פי 4 ויותר בריבית של 0.2-0.5% מעל ריבית אג"ח ארה"ב לזמן דומה.
כיום זה ריבית של 4-4.5%בערך כמו משכנתא...
@השומר
מי שמבין בשוק ההון יכול למנף פי 4 ויותר בריבית של 0.2-0.5% מעל ריבית אג"ח ארה"ב לזמן דומה.
מה הכוונה? פרט...
-
@השומר
מה הכוונה? פרט...
@מבין-עניין
Box Spread
וד"ל -
@מבין-עניין
Box Spread
וד"לBox Spread
לא הבנתי אבל לא חשוב
-
שאלתי על סכום של 700 אלף שהצעת ולא קרן ממונפת אתם בורחים פה לכל מיני דברים שאני מכיר מצוין ולא קשורים.
@השומר עניתי על 700. הלוואןת מסחריות בבנק ובכרטיסי אשראי. בקלות מגיעים לזה. כמה כרטיסי אשראי יש לך? בכמה חברות? כמה חשבונות בנק יש לך?
-
@השומר עניתי על 700. הלוואןת מסחריות בבנק ובכרטיסי אשראי. בקלות מגיעים לזה. כמה כרטיסי אשראי יש לך? בכמה חברות? כמה חשבונות בנק יש לך?
@מבין-עניין וכמה יצטרכו להחזיר כל חודש בוא נהיה מציאותיים
-
@השומר
BOX SPREAD זה בלון מלא. -
@השומר תעשה מחשבון משכנתא
נגיד ל10 שנים
במשכנתא 4.5% (ריבית נמוכה מאד) - 7255 ש"ח
הלוואה פריים+1.5 - 7,950 ש"ח (ואפשר להשיג גם +1 שאז זה 7,770) -
שאלתי על סכום של 700 אלף שהצעת ולא קרן ממונפת אתם בורחים פה לכל מיני דברים שאני מכיר מצוין ולא קשורים.
-
יועץ ההשקעות שפתח לי את הקופות גמל וכו'
(כמובן זה היה טרם זכתי להכיר את הארגון הנפלא 'בנקל'!)
שלח היום במייל הקבוצתי ללוקחותיו את המייל הבא:אחת ולתמיד: דירה להשקעה או תיק מנוהל בשוק ההון ? (סימולציה ומסמך ניתוח)
בוקר טוב,
אני משתף אתכם בניתוח מקצועי שערכתי לאחרונה סביב אחת השאלות השכיחות ביותר בעולם ניהול ההון:
האם נכון להשקיע בנדל"ן למגורים בישראל או שעדיף לנתב את הכספים לתיק מנוהל בשוק ההון?כדי לבחון את הנושא בעין אובייקטיבית ומבוססת נתונים, ביצעתי השוואה המסכמת ניתוח מקיף לאופק זמן של 30 שנה.

תובנות עיקריות לתכנון פיננסי:
כוחה של הריבית דריבית: בעוד הנדל"ן מנצל מינוף התחלתי, התשואה המצטברת בשוק ההון
על פני עשורים גוברת על הריבית המשולמת לבנק ומייצרת צבירת הון גבוהה באופן משמעותי.היבטי מיסוי ונזילות: בחינת כדאיות אינה נשענת על תשואה בלבד. יש להתחשב בחשיפה למיסוי
(מס רווחי הון מול פטורים שונים בדירת מגורים), בעלויות נלוות ותחזוקה, ובגמישות הנזילות של
תיק מנוהל/מכשירים פיננסיים מתקדמים.לנוחיותכם, צירפתי למייל זה מסמך PDF מפורט שערכתי בנושא - מזמין אתכם לקרוא. כפי שאתם יודעים,
כל החלטה פיננסית צריכה להתאים באופן אישי לפרופיל הסיכון, לטווח השקעה ולצרכים הייחודיים שלכם.בברכה,
ליאור בן עמיb407a1af-a427-4b71-9e9c-5618da1ac6c9-השוואה - נדלן למגורים מול שוק ההון.pdf
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות