דילוג לתוכן

מה זה עוגן "אגרות חוב ממשלתיות" במשכנתא?

כלכלת המשפחה
30 10 1.3k 10

נושאים מוצעים

• ירידה נוספת של הריבית

נעול נדל"ן ומשכנתאות ריבית
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    193 צפיות
    בית שמשב
    @ia90990 כתב בירידה נוספת של הריבית: ולמה..? למה שואלים כשמעלים לא שמורידים....
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    409 צפיות
    כ
    @בית-שמש זה מה שחישבתי. הפער נובע רק מההבדלים בשנתיים הקרובות כולל העמלת פירעון. מה שכתבתי לפי 20 שנה היינו שכשלוקחים משכנתא ל20 שנה ואחרי שנתיים פורעים פירעון מוקדם. זה משנה לכמה שנים לקחו מראש, בשביל לחשב כמה היתרה לסילוק בעת הפירעון וכמה המדד מייקר כל חודש.
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    772 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    420 צפיות
    הקול השפויה
    @שבתי-בבית-ה כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": @הקול-השפוי כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": מדובר בשוק המגלגל מאות מיליונים בשנה וכולו בשחור, נראה לי מה שחריג זה ההתעלמות שהיתה עד היום, לא האכיפה. גם אם יש דברים לא טובים באנ"ש, לא צריך 'למרקר' את החרדים. לא דנתי אם טוב או לא טוב, אני חושב שאין מה לבוא בטענות על רשות המיסים על האכיפה הזאת.
  • "הדרך הקלה לקניה חכמה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    6 הצבעות
    3 פוסטים
    314 צפיות
    שמחהש
    @נחמן-רוזנבלום כתב ב"הדרך הקלה לקניה חכמה": השוואת מחירים: השוו מחירים בין מוצרים שונים ובין סופרמרקטים שונים כדי למצוא את המחיר הטוב ביותר. אכן חשוב מאוד להשוות מחירים אולם צריך להיזהר מלרוץ על כל מוצר לסופר אחר כל כניסה שלנו לסופר עלול לגרום לנו לקנות משהו שלא היינו צריכים מה שכן חשוב זה לא להיקבע על סופר מסוים ולא לפקוח עינים ולראות אם יש מקומות יותר זולים