דילוג לתוכן

השקעות אברכים: בין "אידישע קאפ" לכללי אוניברסיטה

שוק ההון והשקעות
112 14 2.2k 8

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    937 צפיות
    בוטח בה'ב
    @ברמיזא כן זה קורס החינמי
  • 8 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @חופש-כלכלי said: הציבור אמנם הפסיק ליפול לעוקצים של "20% בחודש", אבל הוא עדיין נופל לעסקאות נדל"ן בינוניות רק בגלל "הרגש" של הקירות. כי יש כמה אנשים עם כשרון כתיבה לא רע, שמאוד מאמינים בנדל״ן ובעקיפין גורמים לאנשים לחשוב שבנדל״ן אי אפשר להפסיד, ואפילו מישהו שמכר דירה בפריסייל מעל המחיר לאברך תמים, לשיטתם הוא עדיין לא נוכל.
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    164 צפיות
    טריידרט
    @משהמשה כתב באני כבר מפקיד לגמ"ח, להפסיק את ההפקדות?: האם יש מקום שמאפשר הפקדות בסכום קטן ומנהל עבור כל הלקוחות את ההשקעה כמו סוחרי נדלן למי שמחפש סיכוי מוגבר בסיכון מוגבר (מעל המוכר) - מובחרים במדד ה"נאסדאק", המדד מרכיב את 100 החברות החזקות בארה"ב, לרוב בתחום הטכנולוגיה, שם עיקר התנודיות וגם עיקר הכסף, ובכל זאת מדובר במדד מפוזר על פני כלל החברות הגדולות והבינוניות, כך שזה מאזן סיכון משמעותי, [image: 1748573874872-2ef75648-1904-45f6-bbd1-753929be06e9-image.png] [image: 1748573927886-ff2e596e-e527-4374-97ed-c50864cf0124-image.png]
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    542 צפיות
    צ
    @טריידר הרעיון נכון, אבל אם זה נמצא באג"ח אז זה לא מיועד לטווח הארוך, וכפי הנראה שאם יש משכנתא שהריבית עליה יותר גבוהה מהתשואה של ההשקעה לטווח הבינוני, לכאורה המשקיע עשה את הדברים לבד בלי להתייעץ...
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    942 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים