דילוג לתוכן

השקעות אברכים: בין "אידישע קאפ" לכללי אוניברסיטה

שוק ההון והשקעות
112 14 2.2k 8

נושאים מוצעים

• האם להשקיע בריאל האיראני???

שוק ההון והשקעות השקעות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    426 צפיות
    ברכת ה' תעשירב
    ומה אם טראמפ יממש שם את הרעיון שהוא הציע לאחרונה בענין עזה הנפקת מטבע דיגיטלי יעודי לתושבי אירן עיין כאן https://www.cryptojungle.co.il/stablecoins/trump-board-of-peace-stablecoin-gaza/
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    798 צפיות
    אבי ר.א
    ואח"כ יש גם פרסומות של קופת העיר...
  • 0 הצבעות
    101 פוסטים
    5k צפיות
    ס
    @כח-הרצון said: המס על הדיבידנד שייך חוקית לארה"ב? וארה"ב לדבריך לא מנכה מס על הדיבידנד, ואז בעצם מוטל עליו לדווח ולנכות מס באופן עצמאי לארה"ב? זה.
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    942 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים