דילוג לתוכן

יריד נכסים וירטואלי

הועבר נדל"ן
9 3 373 4

נושאים מוצעים

• התייעצות על מימון בקבוצת רכישה

נדל"ן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    9 צפיות
    אבריימיא
    חבר שלי רכש דירה בקבוצת רכישה, וצריך לשלם כעת עוד 400 אל"ש. גוף המימון מציע הלוואה של הסכום עם ריבית של פריים + משהו (שיוצא כמעט 8 אחוז). משהו הציע לו לקחת הלוואה מבנקים (אשראי ברגע או משהו כזה) עם פחות ריבית, אבל יועץ משכנתאות אמר לו שהבנק לא יכיר בזה בסוף התהליך. משהו יכול לייעץ מה כדאי?
  • עדכוני משכנתאות

נדל"ן משכנתא בנק ישראל משכנתאות עדכונים
    50
    11 הצבעות
    50 פוסטים
    1k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    זה מפת השינויים [image: 1770644320926-ce34b0ed-90f1-4333-87b3-31a1b48875a8-image.png]
  • 2 הצבעות
    276 פוסטים
    7k צפיות
    מ
    @מבין-עניין כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: למה לא תשתף אותנו? שכולם יהנו כבר "נהנו" כאן מזה הרבה מאוד... תוכל לדפדף באשכול במהירות יש שם את כל הנתונים.
  • 0 הצבעות
    124 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @פושט-רגל-מרמה-ד כתב בבשעה טובה לרווחת זו״צ מחוסרי הדיור, התרסקות מחירי הדירות כבר כאן!!!: @מבין-עניין זה קצת שונה ממה שרשמת @מבין-עניין כתב בבשעה טובה לרווחת זו״צ מחוסרי הדיור, התרסקות מחירי הדירות כבר כאן!!!: אפילו אם הוא רוצה לשפר דיור חייב לשלם מס שבח גבוה מאד. משפרי דיור לא צריכים לשלם מס שבח. בכל מקרה החוק הזה מצויין כי זה מונע מהמשקיעים להמשיך ליצור מחסור מלאכותי בדירות. וגם מעודד משקיעים להשכיר במחיר הפסד את הדירה, התשואה משכירות היא בדרך כלל פחות מ 3% וגם עליית ערך אין כ״כ בשנים האחרונות. ממה שידוע לי לא מדוייק. משפרי דיור בעלי יותר משתי דירות תמיד משלמים מס שבח (רק ב2 דירות לא כפי שציינתי) אדרבה, אשמח למקור אם אני טועה בנוסף, כבעל לכמה דירות, אולי זו הייתה המטרה שלהם אבל בפועל היא עושה את ההיפך. קונים עוד דירות אבל לא מוכרים. ולמה להשכיר במחירי הפסד???? ממש לא!
  • 4 הצבעות
    99 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    אמת אני לא מהקהילה הליטאית אבל עובדים בשיתוף פעולה יפה ב"ה המטרה של כולנו היא להביא לבית שאן כמה שיותר חרדים ולעזור למשקיעים חרדים לבחור בדירה הנכונה