דילוג לתוכן

איך כדאי לנהל את הדמי לידה שתשמש כתחליף למשכורת

כלכלת המשפחה
16 6 435 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    28 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמחת-ישראל בצעירותי בזמן משבר 2008 שאלתי שאלה כזאת את החלפן העירוני בעיר מגורי בחדר קפה בבית הכנסת לגבי שער הדולר ותשובתו הייתה: אם הייתי יודע את התשובה לא הייתי עומד ומדבר איתך עכשיו אלא רץ לקנות או למכור דולרים עכ"פ לעניננו הצפי הוא שבנק ישראל יתערב אם הדולר יירד מתחת ל3 כך שמבחינת טווח הספיגה של בנק ישראל זה במקום די קרוב לשפל האם התערבות תעזור זה כבר שאלה אחרת. בכל מקרה אל תשקיע בזה יותר זמן מזמן עבודה ששווה לך 200ש"ח כי זה המקסימום של התנודתיות הריאלית של הסכום הזה (אולי אפילו זה כבר ממש מקרה קיצון)
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    42 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @פייבל-אשרינו תנסה לראות אם אתה יכול לדווח למפרע שהיא חזרה לשבוע לעבודה אבל תתייעץ עם יועץ מס/רו"ח לפני שאתה עושה משהו
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    100 צפיות
    מ
    אכן, אך לעובדי הוראה גם מצוי שמקבלים חלקים מהמשכורת חלקים על גמול מקצוע ופיצול כתה ויוח"א באיחור ולעתים אף תקופה ארוכה לאחר כך (לדוג' על שנה פ"ה יכולים לקבל בבת אחת באמצע שנת פ"ו) כך שיש לשים לב לאו דווקא בבחודשים אלו
  • 7 הצבעות
    16 פוסטים
    577 צפיות
    מיסטר ועלמ
    @בן-עליה כתב בלמה לשלם יותר על אותו דבר? המהפכה שתוריד לך את חשבון החשמל+קישורים: יש למישהו רשימה מסודרת עם ההכשרים ועם אחוזי ההנחה? למה לא תעשה חיפוש "השוואת מחיר\הנחת חשמל" ותכנס לאחד מהאתרים שמשווים?
  • 8 הצבעות
    11 פוסטים
    266 צפיות
    טריידרט
    @ניסן-עציוני כתב בכך תמנעו את רוב הנזק באיבוד כרטיס אשראי: זה בהחלט יכול לעזור מאד לחישוב, אבל בדרך כלל כרטיסי אשראי גובים עמלות כרטיס מקס בשיתוף חברת ביטוח 'כלל' פטור מדמי כרטיס לכל החיים (או עד להודעה חדשה - המוקדם מביניהם...) קישור שותפים להנ"ל (יתן תגמול לחבר ששלח לי את הקישור - לא על חשבונכם)