דילוג לתוכן

חדשות שוק ההון- עדכונים בלבד

נעוץ שוק ההון והשקעות
51 21 6.1k 21

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @רואה-את-הנולד said: עוד חמישה ימים יש שלושה חודשים לכנס המיוחד מי שיצא מהכנס והבין את רוח הדברים מכל הנואמים והעביר את ההשקעה של ממדד הS&P 500 למדדים הישראלים מופסד בערך ב 15% נס שיש לנו יועצים חכמים כל כך נמשיך לעדכן נב. אפשר לעבור לשרשור של המכרות זהב שם זה לקח חצי שנה... אהבתי!!!!!!
  • 15 הצבעות
    23 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @בואו-חשבון. תודה רבה! כיף לשמוע. יש עוד כאן וכאן
  • השפעת הבינה מלאכותית על שוק ההון

הועבר שוק ההון והשקעות
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    817 צפיות
    טריידרט
    @דוד-גולדברג כתב בחדשות שוק ההון- עדכונים בלבד: • מנכ״ל הנת'רופיק: הבינה המלאכותית עשויה למחוק מחצית מהמשרות ולהעלות את האבטלה ל-10-20% בשנה עד חמש השנים הקרובות טווח הזמן מוגזם. יש צורך בלמידה ורכישת אימון בבינה מלאכותית. כמה שנים לוקח עד רכישת אימון ברכב אוטונומי (שכבר פעיל מעל שנה במערב ארה"ב) ? בטווח הזמן הקצר, המשרות הסובלות הם אלו שלא מצריכים אימון רב, כמו מתכנת ג'וניור ועורכים וחוקרים בסיסים, שממילא החומר שלהם יעבור בקרה ושדרוג ע"י המקצוענים, (רק לאחורנה פתחתי תוסף תוכנה אישי מורכב דרך הבינה, מה שבעבר שלחתי למתכנת מקצועי בתשלום מלא...) תכלת - האם יצא איזה מחקר רציני מבוסס ומאוזן על הפשעת הבינה המלאכותית לעולם ?
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים
  • 5 הצבעות
    59 פוסטים
    5k צפיות
    צ
    @אבי-ה-נערה תסתכל שם בלשונית החזקות שם כתוב באיזה דברים זה מושקע, גם Sַַ&P500, גם נאסד"ק 100, גם ת"א 90, ת"א 125, אופציות על ת"א 35.