דילוג לתוכן

קישורים לכל מאמרי שוק ההון והשקעות

נעוץ שוק ההון והשקעות
10 10 973 4

נושאים מוצעים

• 15 הצבעות
    12 פוסטים
    205 צפיות
    מ
    @צמיחה כתב בשוק ההון ופורים... - טור לפורים בלבד!!: אז למה אתה כותב את זה? לא יודע, התחלתי אחרי שיחה עם חבר, וקריאה ממושכת בפורום... היה לי רעיון וזה זרם... @בן-עליה כתב בשוק ההון ופורים... - טור לפורים בלבד!!: קראתי נהניתי נראה לי שאתה יכול לכתוב גם בצורה רצינית על כלכלת הבית הכתיבה שלך קולחת וברורה תודה רבה! לא למדתי משהו באופן רשמי רק לימוד עצמי. לא נראה לי אחראי לכתוב על דברים רציניים כך. אבל בהומור הכל טוב...
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    152 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    346 צפיות
    פשוט יהודיפ
    @צופה-ומביט כתב במזל טוב לבעלים החדש: @פשוט-יהודי הפלס אוי....
  • השפעת הבינה מלאכותית על שוק ההון

הועבר שוק ההון והשקעות
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    363 צפיות
    טריידרט
    @דוד-גולדברג כתב בחדשות שוק ההון- עדכונים בלבד: • מנכ״ל הנת'רופיק: הבינה המלאכותית עשויה למחוק מחצית מהמשרות ולהעלות את האבטלה ל-10-20% בשנה עד חמש השנים הקרובות טווח הזמן מוגזם. יש צורך בלמידה ורכישת אימון בבינה מלאכותית. כמה שנים לוקח עד רכישת אימון ברכב אוטונומי (שכבר פעיל מעל שנה במערב ארה"ב) ? בטווח הזמן הקצר, המשרות הסובלות הם אלו שלא מצריכים אימון רב, כמו מתכנת ג'וניור ועורכים וחוקרים בסיסים, שממילא החומר שלהם יעבור בקרה ושדרוג ע"י המקצוענים, (רק לאחורנה פתחתי תוסף תוכנה אישי מורכב דרך הבינה, מה שבעבר שלחתי למתכנת מקצועי בתשלום מלא...) תכלת - האם יצא איזה מחקר רציני מבוסס ומאוזן על הפשעת הבינה המלאכותית לעולם ?
  • ”החשיבות לבניית תקציב שנתי”

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    2
    5 הצבעות
    2 פוסטים
    189 צפיות
    מ
    איך תכל'ס מחליטים מראש כמה הולך לכל קטוגריה או חג? נותנים הערכה כללית מהבטן או שיש נוסחאות בדוקות? איך עושים שינויים בתקציב במהלך השנה מהבחינה הזאת?