דילוג לתוכן

בשעה טובה לרווחת זו״צ מחוסרי הדיור, התרסקות מחירי הדירות כבר כאן!!!

נדל"ן
106 29 3.1k 24

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    13 פוסטים
    502 צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'
  • 4 הצבעות
    320 פוסטים
    23k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @מענטש כתב באחיסמך בשערי עכו: אכן כך, זה אדם פרטי בפרוג יששכר יעקב @משכנתא-בקצב-שלך הסביר שם בקצרה את הרעיון, שווה לקרוא למי שקונה בפרויקט אכן, כתבתי על הרעיון של הטבלה הזו בפרוג. אעתיק לכאן את הדברים: הרעיון בקצרה בא לסדר את מה שדיברו כאן בעבר בנוגע לבעית יחס ההחזר בהכנסות ללקוחות שאינם בעלי הכנסה גבוהה ויש בידם הון עצמי של למעלה מ-25% ואינם מעוניינים בלקיחת משכנתא גבוהה אלא חייבים מטעם הפרויקט לקחת משכנתא של 75% אז הפיתרון האפשרי הוא פשוט להצמיד למדד את הסכום שאותו בסוף אנו לא נמשוך בפועל במשכנתא, ומכיון שהריביות על מסלולים צמודי מדד זולות בסביבות 2% ממילא ההחזר החודשי יהיה יותר נמוך ויצטרכו להוכיח הכנסות על סכום נמוך יותר. בהצלחה
  • עוד מעט הקבלנים (לא) יורידו מחירים...

נדל"ן מחירי הדיור
    14
    3 הצבעות
    14 פוסטים
    576 צפיות
    טריידרט
    @מפתח_בינה האם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?
  • מצוקת הדיור - לא מעניין אותי...!!

הועבר נדל"ן מחירי הדיור
    4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    217 צפיות
    מ
    @רואה-את-הנולד אין לי בעיה שאנשים יפטפטו... רק כפי שהבנתי, מטרת הארגון הוא שאנשים יתחילו לעשות דברים למעיישה בכדי לשפר את עתידם הכלכלי בס"ד. אם אנחנו נמשיך בדיבורים - במה הכי כדאי להשקיע, ומה הציבור עושה, איזה חסידויות נותנות לקהילה שלהם הלוואות בלידת התינוק וכו' וכו', ולא נתקדם בעצמינו לעשות מעשים... הרי שבבוא עת דודים - לא יועיל לנו לומר לשדכן שיש לנו 15 שנה של דיבורים על מדד ה-S&P...
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @משהמשה כתב בחריש: ירידות מחירים למרות ההתחרדות: @הקול-השפוי כתב בירידות מחירים בחריש למרות התחרדות העיר דירת 4 חדרים חדשה עם מחסן וחניה בפחות מ1.4 מיליון: אם מישהו מכיר את חריש מקרוב נשמח לדעת פרטים מדויקים יותר. נראה שהרב @אלון-דוד מכיר אני עובד שם וגר בפריפריה אחרת