דילוג לתוכן

בשעה טובה לרווחת זו״צ מחוסרי הדיור, התרסקות מחירי הדירות כבר כאן!!!

נדל"ן
111 30 3.3k 25

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    14 פוסטים
    197 צפיות
    בית שמשב
    @שמואל כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון: מדובר על @ועדת-הדיור-בצפון . לא בדיוק, כי אופקים/קיית מלאכי זה לא כ"כ צפון...
  • הרצאה מאת ועד הדיור.

נדל"ן
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    161 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @שמואל כתב בהרצאה מאת ועד הדיור.: היום יום ב' בערב (י' אדר), התקיימה הרצאת זום וכן דרך הטלפון של ועד הדיור, בנושא 'פריפריה לאן' , אשמח מאד אם מישהו שיש לו תיעוד או סיכום אם אפשר לשתף, בתודה. גם אני אשמח מאוד לקבל בבקשה קישור לכך. @עו-ד-נתן-רוזנבלט
  • מצוקת הדיור - לא מעניין אותי...!!

הועבר נדל"ן מחירי הדיור
    4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    220 צפיות
    מ
    @רואה-את-הנולד אין לי בעיה שאנשים יפטפטו... רק כפי שהבנתי, מטרת הארגון הוא שאנשים יתחילו לעשות דברים למעיישה בכדי לשפר את עתידם הכלכלי בס"ד. אם אנחנו נמשיך בדיבורים - במה הכי כדאי להשקיע, ומה הציבור עושה, איזה חסידויות נותנות לקהילה שלהם הלוואות בלידת התינוק וכו' וכו', ולא נתקדם בעצמינו לעשות מעשים... הרי שבבוא עת דודים - לא יועיל לנו לומר לשדכן שיש לנו 15 שנה של דיבורים על מדד ה-S&P...
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @משהמשה כתב בחריש: ירידות מחירים למרות ההתחרדות: @הקול-השפוי כתב בירידות מחירים בחריש למרות התחרדות העיר דירת 4 חדרים חדשה עם מחסן וחניה בפחות מ1.4 מיליון: אם מישהו מכיר את חריש מקרוב נשמח לדעת פרטים מדויקים יותר. נראה שהרב @אלון-דוד מכיר אני עובד שם וגר בפריפריה אחרת
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    424 צפיות
    ד
    @הקול-השפוי כתב בהאם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?: רווח היזמי הממוצע הוא 15% ממחיר הדירה. כך שבדירה ששווה 2 מיליון יהיה ליזם רווח של 300 אלף ש"ח יש הרבה מאוד קבלנים שפושטים רגל ויש עכשיו מבצעים שהם עושים ומימון וכו וכו לא בטוח שהרווחים שלהם כל כך גבוהים