דילוג לתוכן

מחיר למשתכן מתי ההגרלה הבאה?

נדל"ן
21 11 866 9

נושאים מוצעים

• יש סיבה ומסובב

כלכלת המשפחה השגחה השקעה מחיר למשתכן
    2
    16 הצבעות
    2 פוסטים
    115 צפיות
    חופש כלכליח
    מיוחד מאוד!!! @ניסן-עציוני כתב ביש סיבה ומסובב: בעיקר כי אני לא איש מקצוע זה הדבר היחיד שלא הסכמתי עליו.
  • 5 הצבעות
    16 פוסטים
    509 צפיות
    כ
    עם עצמי. וקצת אח. אבל מראש היה ברור לי ולהורים המיקום (במרכז)
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    203 צפיות
    יודה לויי
    בס"ד בהגרלות האחרונות שהתקיימו בנוף הגליל זכו מאות חרדים וכעת עובדים לגבש קבוצות לפי קבלנים על נת להקים שם קהילה יפה שזה צמוד לאיפה שכבר קיימת קהילה חרדית עם מוסדות וכו' מי שיודע על זוכים שם נשמח שיפנה אותו לאיגוד הזוכים החרדי בנוף הגליל בכתובת המיל W046565734@nail.com איגוד זוכי נוף הגליל ופרטים על הקהילה במקום.pdf
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    145 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    462 צפיות
    אבי ר.א
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: האם גם במחיר למשתכן ניתן לצרף ערבים למשכנתא במקרה שההכנסות של הרוכשים לא מספיקות בהחלט. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ב. עפ"י החוזה התשלומים פרושים ל3 שנים לוח תשלומים.pdf איך עושים את זה במשכנתא האם זה בבת אחת או כל תשלום צריך אישור חדש למשכנתא באישור הראשון מאשרים את כל הסכום שיצא במספר פעימות. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: כמו"כ אם אני מבין שאפשר בהתחלה לקחת רק כמה שצריך אז גם מי שאין לא מספיק הכנסות יכול? כיון שעכשיו ההחזר נמוך? לא. זה משכנתא אחת על הכל, ומחשבים מהתחלה את ההחזר כפי איך שהוא יהיה בשעת ביצוע כל הסכום.