דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן
25 9 384 9

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    29 פוסטים
    599 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 1 הצבעות
    4 פוסטים
    160 צפיות
    רואה את הנולדר
    תמיד חשבתי שהבנק עצמו מרוויח שהפריים גבוה וסה"כ הבנק לאומי החליט להרוויח קצת פחות לפי מה שאתה אומר @ניסן-עציוני זה נראה שטעיתי במשהו.
  • טיפים לכלכלה נכונה

כלכלת המשפחה קבוצת צאט כלכלה
    6
    1
    6 הצבעות
    6 פוסטים
    675 צפיות
    ש
    @אבי-ר. כתב בטיפים לכלכלה נכונה: @אביב תודה! אתה יודע למה זה קרה להם? (שנדע להיזהר שלא יקרה לנו) לא יודע אם זה קשור אבל היה שם איזה מריבה שמישהו גנב את הדומיין מהבעלים שלו ויכול להיות שדיווחו עליו ולכן חסמו
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    502 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • צ'ק בנקאי - מה זה?

כלכלת המשפחה בנקים צקים
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    191 צפיות
    ש
    @טריידר אוקיי, העברתי למי שאמור להוציא את הצ'ק את השמות כפי שהם בחוזה.